Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Raide kjøpesentrene i LA

Alle vet at amerikanere elsker shopping, men du aner ikke hva amerikansk shopping handler om før du har besøkt de enorme kjøpesentrene i og omkring Los Angeles. Disse shoppingtemplene er spesialdesignet for å gi tidenes mest overveldende shoppingopplevelser. Ingen går ut med tomme handleposer.

Shopaholikere vet hvordan de skal finne veien til et av de mange mega-kjøpesentrene som er bygget i nærheten av de viktigste innfartsveiene. Det ene kjøpesenteret er mer imponerende enn det neste. Alle kan de skryte av tusenvis av kvadratmeter med supermarkeder og spesialforretninger, i tillegg til kinoer, teatre og til og med innendørs parker. Den urtypiske amerikanske servicen er perfeksjonert til vitenskap her på vestkysten. Hvis du ønsker det, kan en personlig shoppingassistent bære varene dine for deg og frakte dem ut til bilen.

Kjøpesenteret: en verden i seg selv
Kjøpesenteret: en verden i seg selv

Los Angeles

“Kjøpesentrene har gjort service til en vitenskap - selv supermarkedene har nå betjent parkering”

Vakre og fristende butikker

Glendale Galleria, et av de eldste kjøpesentrene, er kjent for det store antallet gullsmedforretninger. Etter 40 år har kjøpesenteret nylig blitt restaurert. Glendale ligger i nærheten av bysentrum, mellom Burbank og San Fernando Valley. Det eksklusive varehuset Bloomingdales har også åpnet en butikk i dette kjøpesenteret. Bruk den betjente parkeringstjenesten for å få bilen trygt parkert mens du shopper.
Fashionistaer vi ta strak peiling på fashionkjøpesenteret The Americana i Brand, like rundt hjørnet fra Glendale. Alle de større merkene, fra Juicy Couture til Urban Outfitters, har en butikk her. Og senterets utmerkede restauranter serverer japansk, koreansk og meksikansk mat, og mye annet.

Seriøse shoppere kommer til å føle seg hjemme i det femstjerners kjøpesenteret Westfield Century City, mellom Glendale og kysten, like ved Santa Monica. Merker som Louis Vuitton, Tiffany & Co., Rolex og Apple slåss om oppmerksomheten din. Her finner du også en IMAX-kino. Selv supermarkedet har betjent parkering.

I Citadel Outlets kan du gjøre røverkjøp. Det største og mest kjente kjøpesenteret i Los Angeles finnes bak den enorme, monumentale fasaden til en dekkfabrikk fra 1930-tallet på Freeway 5. Berømte amerikanske merker som American Apparel, skomerket Vince Camuto og diamantselgeren Zales tilbyr avslag på inntil 70 %.

Gode kjøp bak fasaden: Citadel

Foto

  • Gode kjøp bak fasaden: Citadel: Prayitno, Flickr