Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Slapp av på spa

Dubai har etablert seg som et luksuriøst reisemål med appell til rike mennesker der pengene sitter løst. Mange luksushoteller har overdådige gjestesuiter og rådyre restauranter samt vakre spa. Etter en dag med soling, sightseeing og shopping kan du ta en avslappende pause i et av de enorme spakompleksene.

Gjestene skjemmes bort med eksklusive produkter du ikke finner i vanlige parfymerier, som kostbar kaviarkrem av amerikanske Kerstin Florian, dyr fransk Thémaé-tebalsam, eller 24-karats gullserum laget av det sveitsiske selskapet La Prairie. Terapeutene, som flys inn fra Tunisia, Tyrkia, Bangkok og Bali, er også av toppklasse. Spamenyen på Desert Palm er på 28 sider – det vanskeligste er å velge. Deretter kan du bare lukke øynene, slappe av og nyte.

Uendelighetsbassenget på Burj Al Arab-hotellet
Uendelighetsbassenget på Burj Al Arab-hotellet

Dubai

Assawan Spa

Et sjustjerners spa

Landemerket Burj Al Arab er verdens eneste (selverklærte) sjustjerners hotell, og de har selvsagt et sjustjerners spa. Assawan Spa i 18. etasje har en fantastisk utsikt over byen og Palmeøyene. Men de fleste gjestene kommer hit for å slappe av og nyte en av de titalls behandlingene som tilbys, fra ayurvedisk voksbehandling til urteomslag. Signaturbehandlingen er en halvannen times massasje med en blanding av japanske, thailandske, svenske og balinesiske teknikker.

+ Les mer

Se på kartet

Assawan Spa, Burj Al Arab, Jumeirah Road, Jumeirah, Dubai, www.jumeirah.com

Femstjerners baderitual

Hovedattraksjonen i det digre One&Only Spa er den orientalske hamamen, som tilbyr et baderitual inspirert av antikke Konstantinopel overført til luksuriøse, femstjerners omgivelser. Hele ritualet tar to timer. Først blir du vasket og skrubbet, deretter pakket inn i detoksifiserende leire. Deretter får du ansiktsbehanding med honning, og til slutt en avslappende kroppsmassasje.

+ Les mer

Et baderitual fra antikkens Konstantinopel

Se på kartet

One&Only Royal Mirage, Al Sufouh Road, Al Sufouh, Dubai, www.oneandonlyresorts.com
Lime Spa: et velværetempel i ørkenen

Velværetempel

Designerhotellet Desert Palm ligger i ørkenen i utkanten av Dubai. Hotellets velværetempel tilbyr en rikholdig meny av spabehandlinger. Velg ansiktsbehandling med proteinrik kaviar, en rensende skrubb med havsalt eller en beroligende shiatsu-massasje. Sett sammen din egen spapakke ved å kombinere ulike behandlinger i en to og en halv timer lang, halvdags spaøkt.

+ Les mer

Se på kartet

Lime Spa, Desert Palm, Al Awir Road, Warsan 2, Dubai, http://desertpalm.peraquum.com

Foto

  • Assawan Spa: Jumeirah Group
  • Et baderitual fra antikkens Konstantinopel: Sarah Ackerman, Flickr
  • Lime Spa: et velværetempel i ørkenen: Roland Rudolf, Flickr