Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Romantiske aktiviteter for to

Selv om det snakkes mange språk på Aruba, er ordet for "kjæreste" på papiamento kanskje det søteste av alle: "dushi". Øya er et fullkomment paradis både når det gjelder å vekke gamle romanser til live og å innlede nye. Likevel er det mer å finne på her enn bare å stirre hverandre inn i øynene. Spesielle minner er tross alt noe man får ved å gjøre ting sammen.

Det er ingen ende på listen over romantiske aktiviteter man kan velge mellom, både på land, til havs og i luften. De spenner fra å vandre langs stranden og snorkle hånd i hånd til å sveve gjennom luften i en tandem-fallskjerm. Selv himmelen er ingen grense. Her er tre forslag til ting dere kan gjøre sammen – utenfor hotellrommet, selvsagt.

Ta en romantisk spasertur langs stranden
Ta en romantisk spasertur langs stranden

Aruba

Romantikk for fire

Romantikk på hesteryggen

Å dra på ridetur med "dushien" din, er en fantastisk opplevelse. Ta av fra allfarvei i ditt eget tempo, og utforsk nasjonalparken og sanddynene. Nyt landskapet mens hesten din galopperer over den fine sanden. For å gjøre det litt ekstra romantisk, kan du selvsagt også sørge for en hvit hest til prinsen eller prinsessen din.

Med hodet i skyene

De som vil se Aruba ovenfra uten duren fra en flymotor, kan seile med vinden under en fallskjerm. Utsikten er fenomenal: Hele øya ligger spredd ut under deg, og du føler deg som en fugl. Det beste av alt er at du kan foreta et tandemhopp sammen med din bedre halvdel. Instruktøren står på bakken mens dere tilbringer ti uforglemmelige minutter sammen i himmelen.

“Ta et tandemhopp og føl deg fri som fuglen”

En avslappende massasje på stranden

Nyt spabehandling sammen

Å få massasje sammen er også en spesiell opplevelse. Det er flere luksuriøse spa på øya med spesialtilbud for par, som terapeutisk dyp massasje med essensielle oljer side om side. Hvis du kompletterer opplevelsen med en pedikyr, kan du nok en gang vise deg på stranden i all din prakt – om det er på vei til alteret eller til en avslappende strandstol.

Foto

  • En avslappende massasje på stranden: Grand Aruba Spa and Massage Services, Flickr