Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Romantiske kjærlighetssuiter

Paris er kjent som det ideelle stedet for en romantisk eventyr, men Istanbul er en svært sterk konkurrent til tittelen "Kjærlighetens by". Byen er det perfekte skjulested for elskere, nygifte, og par som vil fornye ekteskapsløftene sine. Og hva er vel mer romantisk enn å bo på et unikt hotell der rommene er spesielt møblert for en amorøs opplevelse?

Kanskje er det den magiske orientalske atmosfæren som byen er gjennomsyret av. Eller kanskje er det den imponerende utsikten over Bosporos og solnedgangen over Marmarahavet. Uansett, Istanbul oser av romantikk. Byen er forførende og fascinerende. Den sensuelle aromaen i basarene og de mysteriøse lydene fra de gamle moskeene og kirkene er rett og slett uforglemmelig. Du kommer til å forelske deg hodestups i Istanbul.

Witt Suites, et romantisk hotell i Istanbul

Frokost i senga

Boutique-hotellet Witt Suites ligger bortgjemt mellom galleriene, patioene og restaurantene i Cihangir, i gangavstand fra Istanbul moderne museum og barene i Beyoğlu. De 17 rommene er elegant dekorert av designselskapet Autoban, som innredet rommene med bad i grå marmor, luksuriøse sofaer og Bose iPod-docks. Resultatet er et fredelig rom som føles som en loftsleilighet. De komfortable sengene med hodegjerder av lær er som laget for å sløve seg gjennom dagen i, og du kan bestille en deilig frokost på senga når som helst uten ekstra kostnad.

+ Les mer

Se på kartet

Defterdar Yokusu, 26

Four Seasons ved Bosporos

Stearinlys i palasset

Four Seasons Hotel ved bredden av Bosporos er et av de mest populære stedene å arrangere bryllup for Istanbuls overklasse. Det blekrosa tidligere osmanske palasset, med sitt marmorinteriør, sine fløyelsstoffer og praktfulle håndmalte takdekorasjoner, føles mer som et intimt resort enn som et hotell. Hovedterrassen og noen av rommene har en uimotståelig utsikt mot elven. Om natten er terrassen opplyst av fakler. Hotellets luksuriøse spa har en spesialsuite for behandling av to personer.

+ Les mer

Se på kartet

Çırağan Cad, 28

Et privat hammam

Superluksuriøse rom med glitrende gardiner, møbler i valnøttre, en XL-minibar og nydelige baderom i kalkstein, fotografier av den berømte tyrkiske fotografen Ara G på veggene og en vinlounge i den elegante lobbyen - Park Hyatt Macka Palas, med beliggenhet blant de elegante forretningene i Nişantaşi, har alt dette og enda mer. For den ultimate romantiske ferien kan du bestille den utsøkte spa-suiten med et badekar for to, en privat hammam og et damprom. Og selvsagt en fjernkontroll for å dempe belysningen og få den rette stemningen.

+ Les mer

Park Hyatt Macka Palas

Se på kartet

Tesvikiye, Bronz Sokak, 4 Sisli

Foto

  • Witt Suites, et romantisk hotell i Istanbul: Witt Istanbul Suites, Flickr
  • Four Seasons ved Bosporos: C.C. Chapman, Flickr
  • Park Hyatt Macka Palas: leyla.a, Flickr