Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

En naturforestilling i Niagarafallene

Tordnende vann, virvlende tåke og talløse fargerike regnbuer: Niagarafallene, på grensen mellom USA og Canada, er en åndeløs naturforestilling. Dette enestående naturunderet er lett tilgjengelig fra Toronto, bare halvannen time med bil.

Niagarafallene består faktisk av tre vannfall: Horseshoe Falls, American Falls og Bridal Veil Falls. Med en gjennomsnittshøyde på 50 meter er ikke dette de høyeste vannfallene i verden, men de er uten tvil de kraftigste. Det renner mer vann gjennom disse fossene per sekund enn noe annet vannfall i verden. Niagara er ikke en hvilken som helst elv, den er en smal passasje fra den enorme Eriesjøen til den lavereliggende Ontariosjøen.

Horseshoe Falls fra luften
Horseshoe Falls fra luften

Toronto

Tåkejomfruen

En av de kjæreste attraksjonene for unge og eldre, er Tåkejomfruen - the Maid of the Mist. Siden 1846 har denne spennende båtturen brakt besøkende ansikt til ansikt med kraften i fossen. Tåken fra vannet skaper vakre bilder, spesielt på solrike dager, da du kan se imponerende regnbuer fra dekket. Uansett vær er det en god idé å bruke regnkappe. Det "regner" alltid rundt fossene, unntatt om vinteren, da vannet fryser til midlertidig og båtturene er innstilt.

Skylon-tårnet

Skylon-tårnet

En alternativ attraksjon til Tåkejomfruen, er utsikten fra Skylon-tårnet i byen Niagara Falls på den kanadiske siden. Observasjonsdekket er det perfekte stedet å se de imponerende naturkreftene fra: Nyt den vide utsikten 236 meter over det virvlende vannet. Ved foten av tårnet finner du Skylon Fun Center, med en 4D-kino, butikker og restauranter.