Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Stellenbosch: golf, vin og gastronomi

Stellenbosch er en sjarmerende universitetsby med perfekt beliggenhet for en dagstur fra Cape Town. Stellenbosch er den nest eldste europeiske bosettingen i provinsen, med århundregamle bolighus med autentiske Cape-nederlandske fasader. Å tilbringe en dag på de lokale golfbanene i disse egenartede omgivelsene med vingårder på alle kanter, er som en drøm.

I umiddelbar nærhet av Stellenbosch finnes tre golfbaner av høy kvalitet. Litt sør for byen finner du Stellenbosch Golf Club og De Zalze Winelands Golf Estate, og fem minutter mot vest ligger Devonvale Golf and Wine Estate. På disse golfbanene kan du spille i fantastiske omgivelser, og du får også mulighet til å nyte alt det andre Stellenbosch er kjent for ─ Cape-viner og kulinariske fristelser.

Golfbane omgitt av vinranker

Historisk golfklubb

Stellenbosch Golf Club ble grunnlagt så tidlig som i 1904, noe som gjør den til en av de eldste golfklubbene i Sør-Afrika. Den ekstremt velholdte banen er fullstendig omgitt av vinmarker, og er ideelt for å vandre langsomt fra et hull til det neste. På det 6. og 8. hullet må du til og med slå ballen over vingårdene! Når spillet er over kan du sitte på balkongen på klubbhuset og nyte et kjølig glass capevin og betrakte den spektakulære utsikten over de enorme fjellene.

+ Les mer

Se beliggenheten på kartet

Stellenbosch Golf Club, Strand Road, Stellenbosch, Sør-Afrika

En deilig middag etter golfspillet

Golfbanen på De Zalze Winelands Golf Estate tilbyr en spennende blanding av hull, der vann er den største utfordringen. Blaauwklippen-elven er omkranset av eiketrær, renner gjennom godset, og blander seg med golfbanen enkelte steder. Hvis du vil nyte omgivelsene på sitt beste med sine vingårder og lavendelåkre, kan du bestille en natt på Kleine Zalze Lodge, der en nydelig og solid frokost venter deg om morgenen. Om kvelden kan du spise middag med tilhørende viner på den prisbelønte Terroir-restauranten.

+ Les mer

Blaauwklippen-elven

Se beliggenheten på kartet

Zalze Winelands Golf Estate, Die Boord, Stellenbosch, Sør-Afrika

Vinfat

Fairwayer mellom vinrankene

I hjertet av vinområdet vest for Stellenbosch, ligger det idylliske godset Devondale Golf & Wine Estate. Besøkende kommer hit for en runde golf mellom vinrankene, eller for å smake på det utsøkte utvalget av rødviner fra godset på den stilige restauranten Chez Shiraz. Stedet har en enestående utsikt over golfbanen og vinmarkene, og er ideelt for å nyte et overdådig måltid i fransk stil eller en dag på banen.

+ Les mer

Se beliggenheten på kartet

Devonvale Golf & Wine Estate, Bottelary Road, Stellenbosch, Sør-Afrika

Foto

  • Blaauwklippen-elven: Keith Miller, Flickr