Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Stilig Zen

Hvis det er ett land som vet hvordan de skal skjemme bort gjestene sine, så er det Thailand. Bangkok er den perfekte destinasjonen hvis du vil degges med fra topp til tå med massasje, skjønnhetsbehandlinger og helbredende terapier.

Med sans for detaljer og medfødt gjestfrihet har Thai-folket gjort avkobling til en sann kunstform. En vakker frangipanisjasmin dekorerer massasjebordet. I bakgrunnen høres avslappende musikk. Du legger deg ned, og blir massert av dyktige hender. Etterpå får du en forfriskende kopp te. Landets massasjetradisjoner er flere århundrer gamle - Thai-massasje ble oppfunnet som "et praktisk uttrykk for kjærlig vennlighet".

Et besøk på et spa er en hyggelig avkobling
Et besøk på et spa er en hyggelig avkobling

Bangkok

Innendørs hage på Oriental Spa

Alt under ett tak

Et velrennomert spa finnes på de fleste femstjerners hoteller. Det finnes en rekke fremragende alternativer, spesielt i Bang Rak-distriktet på vestbredden av Chao Phraya-elven. Besøk Oriental Spa i Mandarin Oriental Hotel for en klassisk Thai-behandling. I nærheten ligger Shangri-La Hotels Chi Spa, som spesialiserer seg på tibetanske og kinesiske behandlinger. På den andre siden av elven ligger Peninsula, med et spa i vakre hageomgivelser. Her står både europeiske og asiatiske massasjetyper på menyen.

En avslappende dag

Bangkok har også mange dag-spaer der du kan blir dullet med fra morgen til kveld. For eksempel er Oasis Day Spa i Sukhumvit Road en virkelig oase. Fra det travle forretningsstrøket går du gjennom en port, spaserer langs en sti og kommer inn i et eventyrsted av frodige planter, dammer, fossefall og idylliske broer. Banyan Tree Spa i Sathom Road og So Thai Spa i Sukhumvit Road kan også varmt anbefales.

Bli skjemt bort på So Thai Spa
Den ekte thaimassasjens fødested

Tradisjonell Thai

Besøk Wat Pho for en autentisk Thai-massasje. Dette er ikke bare det største og eldste Buddhisttemplet i Bangkok, men også stedet der klassisk Thai-massasje ble født. Århundregammel kunnskap om folkemedisin og tradisjonelle massasjeteknikker har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. I dag huser templet også en massasjeskole, der engasjerte studenter læres opp til massasjeterapeuter på ekspertnivå.

+ Les mer

Se på kartet

2 Sanamchai Road

Foto

  • Innendørs hage på Oriental Spa: Casper Moller, Flickr
  • Bli skjemt bort på So Thai Spa: Sofitel So Bangkok, Flickr