Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Strendene i Dar-es-Salaam

Da-es-Salaam ligger ved kysten av Tanzania, i nærheten av ekvator. Det er derfor ingen overraskelse at de vakre strendene tiltrekker seg både turister og lokalbefolkningen. Selv om mange tar fergen ut til øya Zanzibar når de skal på strandferie, er det mer enn nok av muligheter nærmere hovedstaden.

Du finner en mengde strandferiesteder både nord og sør for Dar-es-Salaam. Strendene er ofte del av et hotellanlegg, men de færreste av dem er spesielt reservert for hotellgjestene. Enhver som bestiller lunsj eller en drink kan bruke fasilitetene. Og det er en ekstra fordel at hotellene holder strendene rene og trygge.

Slapp av like utenfor byen
Slapp av like utenfor byen

Dar- es-Salaam

Bystrendene

Kigamboni, også kjent som South Beach, ligger i et rolig område sørøst for bysentrum, og nås med bil eller ferge. Hotellene tilbyr enestående fasiliteter, men du kan også nøye deg med å leie en halmparasoll på den offentlige stranden. Ønsker du en mer lokal atmosfære, kan du dra til Coco Beach på østsiden av Msasani-halvøya, nord for bysentrum. Stranden har en livlig atmosfære, med matboder og ofte levende musikk.

Utsikt fra South Beach

Små paradiser langs kysten

Reis mot North Beach til White Sands Hotel på Jangwani Beach. Herfra kan du ta ferge til den lille øya Mbudya. Tilbring en dag på en fantastisk strand og spis nyfanget fisk fra Det indiske hav. En annen øy som er perfekt å koble ut og slappe av på, er Bongoyo. Denne øya er omgitt av et marint reservat med fantastiske snorklemuligheter. Båter til området går fra kjøpesenteret The Slipway i Dar-es-Salaam.

En krabbe på en strand på Bongoyo