Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

De beste strendene på Aruba

Bra, bedre, best: Det er vanskelig å velge mellom alle strendene på Aruba. Vil du ha den fineste og hviteste sanden, eller det klareste vannet? Kanskje en grunn strand som egner seg for barn? Eller noe imponerende eller festpreget? Aruba har alt. Hver strand er unik på sin egen måte, så du vil alltid finne noe som passer for deg.

Livet under en palapa — de strandparasollene som ser ut som toppen av en høysåte — er bra her. Du er omgitt av grønt, blått og hvitt. Det beste ville selvfølgelig være om du kunne prøve en palapa på hver eneste strand — men du må begynne et sted. Her er tre strender du ikke bør gå glipp av.

De berømte Divi Divi-trærne

Spektakulære Eagle Beach

Selv om du aldri har vært på Aruba før, vil du kanskje gjenkjenne bildet av to Divi Divi-trær på en perlehvit strand. De brukes i mange reklamekampanjer, og ikke minst på bryllupsbilder. Divi Divi-trærne er formet av passatvinden. Du finner dem på Eagle Beach, kanskje den mest spektakulære stranden i hele Leeward Islands. Den er uansett den bredeste, hviteste og mykeste. Det er sannsynligvis derfor den er så populær blant de mange havskilpaddene som kommer for å legge egg her.

+ Les mer

Se på kartet

Eagle Beach

Se på folk på Palm Beach

Palm Beach er den beste stranden på Aruba hvis du vil se på folk fra under palapaen — eller døse, snorkle, fiske, seile eller hva ditt hjerte måtte begjære. Det er her du finner de luksuriøse skyskraperhotellene. De har den beste sanden like utenfor dørterskelen, for her siles sanden for småstein og rusk hver eneste dag, slik at bare pulversand blir tilbake. Bestill en forfriskende cocktail fra en av de mange friluftsbarene, eller spis middag her mens du beundrer solnedgangen.

+ Les mer

En brygge på Palm Beach

Se på kartet

Palm Beach

Baby Beach

Barneparadiset Baby Beach

Det varme og grunne vannet gjør Baby Beach til det ultimate barneparadiset. Her kan foreldrene slappe av i skyggen av et havdruetre mens ungene leker fritt. Livet er enkelt, og fasilitetene er som de skal være. Lenger ut fra stranden kan de eldre barna snorkle i det kaleidoskopiske fiskeriket rundt korallrevet. Med andre ord, en karibisk strand som er perfekt for unge familier.

+ Les mer

Se på kartet

Baby Beach