KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

De beste cocktailene i byen

Hvis New York City hadde hatt sin egen drink, ville det utvilsomt ha vært en cocktail. New Yorkere er fiksert på cocktailer, og bartenderne har gjort det til en kunst å mikse disse elegante drinkene. Utvalget av cocktailbarer i denne byen er enormt, og den ene er mer trendy enn den andre.

Ingen cocktailer er like. Nøkkelen til den perfekte sammensetningen ligger i detaljene. Blandingen av de ulike smakene må gjøres samvittighetsfullt, og ristingen krever en omhyggelig "schwung". Prikken over i-en ligger i presentasjonen: En hårfin endring av fargene, med knust is og perfekt plasserte myntblader, kan gjøre et cocktailglass til en fryd for øyet. Barene som omtales her, er eksepsjonelle på dette området.

Livlige og morsomme cocktailbarer
Livlige og morsomme cocktailbarer

New York

Barkeeper Crif Dogs

Shhh… ikke si det til noen!

De fleste mennesker vil gå forbi Crif Dogs uten å legge merke til noe uvanlig, men helt innerst i dette tilsynelatende alminnelige gatekjøkkenet står en gammel telefonkiosk. Gå inn i kiosken, og du befinner deg plutselig i PDT, den mest trendy cocktailbaren i East Village. Den godt skjulte baren har de dyktigste bartenderne og serverer de mest eksklusive cocktailene. PDT står for "Please Don’t Tell" - ikke si det til noen - men ettersom ingen er flinke til å holde på hemmeligheter, er omtrent alle New Yorkere med respekt for seg selv klar over hvor den ligger. Bordbestilling anbefales!

+ Les mer

Se beliggenheten på kartet

PDT, 113 St. Mark Pl., New York City

Cocktail i slåbrok

Takterrassen på 230 FIFTH, oppkalt etter adressen, er en av de mest populære cocktailbarene i New York. Gled deg over en fabelaktig cocktail mellom svaiende palmetrær mens du nyter den fenomenale utsikten til Empire State Building. Det er en temmelig surrealistisk opplevelse. Stedet brukes ofte til arrangementer som filmpremierer og motefester. Der inne finner du en lounge med et utrolig panorama, og terrassen er åpen hele året. Slåbroker, såkalte "signature robes" deles ut når det er kaldt i været. Cocktail i slåbrok… bare i New York!

+ Les mer

Utsikt fra 230 Fifth

Se beliggenheten på kartet

230 Fifth, 230 Fifth Avenue, New York City

Pegu Club

Grønn te og ildfluer

Pegu Club er kjent som den beste cocktailbaren i SoHo, og med god grunn. Eieren, Audrey Sanders, blir betraktet som en av de fremste innen moderne miksologi, og baren har mottatt en rekke utmerkelser. Menyen omfatter cocktailer med uvanlige ingredienser og attraktive navn, som Jamaican Firefly, Fleur de Paradis og den lovpriste Earl Grey Martini. Interiøret er mystisk: Asiatisk, med et hint av Manhattan chic.

+ Les mer

Se beliggenheten på kartet

Pegu Club, 77 W. Houston St., New York City