Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

De himmelske strendene på Saint Martin

Strandelskere og vannsportsfans kommer til å føle seg hjemme på Saint Martin. Uansett om du besøker den nederlandske eller den franske delen, er du alltid omgitt av en fantastisk karibisk utsikt til vaiende palmetrær og hvite sandstrender. Denne Leeward-øya har en kystlinje på over 70 kilometer, og er følgelig det perfekte reisemål for snorkling, dykking, (kite-)surfing, kajakkpadling – eller for å slange seg på en strandbar.

Saint Martin har mer enn 37 ulike strender, hver med sin egen karakter. Den uten tvil mest slående er Maho Beach. Denne stranden er populær blant flykikkere, ettersom den ligger så nær innflygningen til Princess Juliana International Airport at jetstrømmen fra innkommende fly ofte får badehåndklærne til å blafre. De som foretrekker roligere strender, kan besøke de mer fjerntliggende vikene. Og mellom disse to ytterpunktene har Saint Martin også mange trendy strender med strandklubber og morsomme restauranter

Den franske delen av øya

Cocktail på Orient Bay Beach

Orient Bay Beach er en av de lengste og livligste strendene på Saint Martin. Bukten ligger på nordøstkysten, i den franske delen av øya. De mange barene og solsengene minner om bilder fra Côte d'Azur, men restaurantene under palmetrærne serverer autentiske lokale smaker. Nipp til en tropisk cocktail eller bestill noen "acras" (kreolske fiskeboller). Fra bukten, med sin lange, hvite sandstrand og dypblå vann, kan man se ut til tre små øyer: Pinel, Green Cay og Tintamarre.

+ Les mer

Se på kartet

Orient Bay Beach, Avenue des Plages, Collectivité de Saint-Martin, Saint Martin

Happy Beach: et uforfalsket tropisk paradis

Det krever litt anstrengelse å nå Happy Beach: Følg stien fra Friar’s Beach (en om lag 15 minutters spasertur) gjennom skogen til denne avsidesliggende viken. Stranden har ingen fasiliteter – ingen stoler, ingen strandbarer og ingen restauranter. I stedet får du krystallklart vann, fotogene klipper og frodig vegetasjon som vokser helt ned på stranden: et perfekt sted for en piknik. Happy Beach er også fin for snorkling, for bukten er full av småfisk.

+ Les mer

Den idylliske og avsidesliggende Happy Beach

Se på kartet

Orient Bay Beach, Avenue des Plages, Collectivité de Saint-Martin, Saint Martin
De røde klippene ved Cupecoy Bay

Den perfekte solnedgangen i Cupecoy Bay

Hvis du vil avslutte dagen med romantisk stemning, kan du følge lokalbefolkningen til Cupecoy Bay Beach. Ved solnedgang får de rødbrune klippene en vakker gyllen glød. Det er ingen barer i Cupecoy Bay, men det kommer ofte selgere som selger øl.

+ Les mer

Se på kartet

Cupecoy Bay Beach, Saint Martin