Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Luksuriøs transport: limousiner, helikoptre og private båter

Bangkok kan være en svært kaotisk by, med travle gater, fargerike markeder og støyende trafikk. Og selv om det pulserende bylivet har sin sjarm, kan det bli i heftigste laget noen ganger. Litt luksus gjør livet langt lettere. Helikopter- og limousinturer, eller en luksuriøs taxibåt, gjør oppholdet i Bangkok til en overraskende eksklusiv affære.

Lokale selskaper tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe reisende til å unngå Bangkoks kjas og mas. Det luksuriøse femstjerners Peninsula Hotel tilbyr en helikoptertjeneste fra flyplassen i Bangkok – i løpet av femten minutter lander du på taket av hotellet, og unngår hele trafikkaoset. Denne tjenesten er bare for hotellets gjester, men alternativene som er oppført nedenfor er tilgjengelig for enhver som leter etter rask og komfortabel transport i denne livlige Thai-hovedstaden.

Den hektiske trafikken i Bangkok
Den hektiske trafikken i Bangkok

Bangkok

Bangkok med en vri

Overrask reisepartneren din med å bestille en limousin som henter dere på Bangkoks Suvarnabhumi International Airport. Limoen har nok både av bagasje- og benplass, iskaldt vann og fruktjuice, og informasjon om byen. Du kan bestille limoen på forhånd og, hvis du ønsker det, be om en guide som kan fortelle deg om byen mens du kjører fra flyplassen til hotellet. En annen rimelig luksus er en helikoptertur over templene, parkene og utkantstrøkene i Bangkok. Denne sightseeing-flyturen varer én time, og er en uforglemmelig opplevelse.

Luksus: Se byen fra helikopter
Ta båt til markedet og tempelet

Vannets stillhet

Bangkok er også kjent som "Østens Venezia". Byen er bygget rundt et imponerende system av kanaler, som munner ut i Chao Praya-elven. En svært hyggelig måte å oppleve Bangkok på, er med båt, for eksempel en privat speedbåt. Opplev byen i ditt eget tempo med et besøk på det berømte flytende markedet Damnoen Saduak, og de forskjellige templene og attraksjonene langs vannet.

En fancy cruisebåt

Reis gjennom Bangkok med stil, med et luksuscruise på Chao Praya-elven. Det finnes en rekke cruisearrangementer med middag, der du får deilig thaimat og vakker byutsikt. En annen overraskende opplevelse er et eksklusivt minicruise over flere dager om bord i "elvens orientekspress", teakbåten Manohra Song. Her er det ingen masseturisme - båten har bare fire lugarer, hver med et vakkert privat bad. Den enestående restauranten har fantastisk utsikt. Det går også cruise til Ayutthaya, den gamle hovedstaden i Siam.

Ayutthaya, den tidligere hovedstaden