Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

The Magnificent Mile

Chicagos Magnificent Mile er en av de lengste og mest dekadente handlegatene i verden. Tretten kvartaler lang, med mer enn 460 butikker, 275 restauranter og 60 hoteller, fullt av museer, medieselskaper og ulike attraksjoner midt i en jungel av skyskrapere. Shop till you drop, get up, shop – bare hold det gående.

"The Magnificient Mile" omfatter en del av North Michigan Avenue mellom Chicago River og Oak Street. Gaten tiltrekker seg årlig om lag 22 millioner besøkende. I tillegg til et shoppingparadis rommer strøket også noen av de eldste bygningene i byen, som vanntårnet og pumpestasjonen. Det 100 etasjer høye John Hancock Center befinner seg også her.

The Magnificent Mile om natten
The Magnificent Mile om natten

Chicago

Shopping blant skyskrapere

Navnet på dette shoppingparadiset ble funnet på av en eiendomsutvikler på 1940-tallet. Men konseptet er enda eldre. Dette handleområdet var en del av Burnham-planen for Chicago, som ble presentert i 1909, og som tok sikte på å gjøre Chicago til en triveligere by. Planen inkluderte en bruksendring for bredden av Michigansjøen og en utvidelse av gatene i bredden. Ifølge planen skulle lagerhusene og fabrikkene langs Pine Street gi rom til forretningsstrøket i byen.

Hundre år senere er det tydelig at planen fungerte. Byen ekspanderte vertikalt, med imponerende bygninger som Wrigley-bygningen, Tribune Tower, London Guarantee-bygningen, Palmolive-bygningen og John Hancock-senteret. The Mile har blitt like kjent som andre berømte handlegater, som Rodeo Drive i Los Angeles og Fifth Avenue i New York.

Hancock Plaza
Om våren blomstrer tulipanene langs The Magnificent Mile

John Hancock-observatoriet

Du får god oversikt over Chicagos nettverk av funklende gater hvis du besøker John Hancock-observatoriet ved solnedgang. En superrask heis bringer besøkende opp til 94. etasje på 34 sekunder. Utsikten er ikke begrenset til The Magnificent Mile og resten av byen; man ser ut over Michigan-sjøen og til hele fire nabostater. Hvis du har høydeskrekk, er det kanskje best å holde seg i kjøpesenteret nederst i tårnet.

+ Les mer

John Hancock Center

Se på kartet

875 N Michigan Avenue