Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

De tre mest romantiske stedene på Aruba

Føttene i sanden, vaiende palmetrær, havbruset — på Aruba finner du romantiske steder over alt. Ikke rart at øya er et populært sted å gifte seg på, eller å fri. Og med en kjærlighetserklæring følger en dyp tilknytning til øya: Mange par kommer stadig tilbake for å feire bryllupsdagen sin her.

Hvert par har sitt eget favorittsted på Aruba. Det kan være Divi Divi-treet der han fridde, eller det eksklusive feriestedet der de giftet seg — eller et bord på stranden der de nøt en romantisk middag ved solnedgang. Eller kanskje er det ikke noe spesifikt sted, men mer en følelse: kombinasjonen av varme, tropiske netter og duftene på øya. Uansett har mange mennesker varme minner fra Aruba.

“Slik bør man gifte seg: barføtt på stranden”

Det beste stedet å si "ja" på.

På en øy med hvite sandstrender og sjarmerende viker er det helt naturlig å ha et strandbryllup. Den fine pulversanden på Eagle Beach er perfekt, og stranden er et vakkert sted å komme tilbake til mange år senere — i likhet med havskilpaddene, som alltid kommer tilbake etter årevis på vandring.

Det beste stedet for bryllupsbilder

Den spektakulære Arikok nasjonalpark på østkysten av Aruba garanterer for nydelige kulisser for bryllupsbildet, med vakre geologiske formasjoner av vulkansk stein og høye sanddyner. Den lekne kystlinjen langs Boca Prins og Dos Playa står i skarp kontrast til de folksomme strendene på den andre siden av øya. Hva med å hoppe i vannet med kjolen på i Conchi, i naturens svømmebasseng? Ankom i stil — på hesteryggen.

Boca Prins
En enestående unnskyldning til å holde seg innendørs

De mest romantiske suitene

Det finnes ikke noe bedre sted å trekke seg tilbake enn den eksklusive penthouse-suiten i Tara Beach — en sjeldent god unnskyldning til å ta en pause fra det hektiske øylivet. Suiten har en king-size-seng, et luksuriøst frittstående badekar og en privat terrasse med en herlig, komfortabel lounge-seng. Og i tillegg til alt dette får du vakker utsikt, ikke bare til den vakreste øya på Aruba, men også til kjæresten din.

Foto

  • Boca Prins: Alex Headrick, Flickr
  • En enestående unnskyldning til å holde seg innendørs: Tara Beach penthouse