KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Den forbudte by i Beijing
 

Beijing flyvning

Returflyvning fra

Oppdag hemmelighetene i den Forbudte by

Denne historiske byen med keisere, drager og palass huser også kjøpesentre og den futuristiske Olympiske park. Bestill flybilletter til Beijing og la deg omslutte av fargene og luktene i denne kinesiske metropolen. Oppdag tradisjonelle templer og prøv utsøkte kinesiske spesialiteter i en av de mange restaurantene. Dra deretter ut av byen for å se selveste høydepunktet i Kina: den verdensberømte Kinesiske mur.

Store keisere og historiske hutonger

Den Forbudte by er rett ved siden av den overveldende Himmelske freds plass. Under Ming- og Qing-dynastiene var dette det administrative senteret og boligen til de 24 keiserne. Dette gjør den forbudte by til en av de viktigste monumentene overlatt fra Kinas keiserdømme. Gylne løver, røde vegger og karakteristiske kinesiske tak med Beijings hovedattraksjoner som bakteppe. De historiske hutongene er også unike, innmurte nabolag med smale gater og små hus spredt rundt gårdsplasser. De gir et godt inntrykk av hvordan byen må ha sett ut i fortiden. Beijing er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en rundreise i Kina. La deg forbløffe: Bestill en flybillett til Beijing nå!

Kjøpslå over kina og ekte smykker

Shopping er en favoritthobby for mange kinesere, og det er uendelige muligheter i Beijing. De unge og trendy besøker Sanlitun Village, et kjøpesenter i underholdningsdistriktet i Beijing. Panjiayuan-markedet har et mer tradisjonelt preg som et av de største antikkmarkedene i landet. Her kan du prute på porselen fra Mao-tiden, håndlagede møbler og smykker fra en svunnen tid.

Flybilletter til Beijing for en unik ferie

Leter du etter en billig billett til Beijing? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Kina før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Beijing

 

Flere grunner til å besøke Beijing