KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Gigantisk panda, Chengdu
 

Chengdu flyvning

Returflyvning fra

Oppdag futuristiske bygninger og grønne parker

Oppdag den unike atmosfæren i en av Kinas grønneste byer! Bestill flybilletter til Chengdu, hvor besøkende kommer fra alle verdenshjørner for å besøke de historiske templene, og oppleve de klassiske hagene og sterkt krydret mat. Klatre til toppen av Mount Emei, en av Kinas fire hellige fjell, og nyt den panoramiske utsikten fra en høyde på 230 meter. Eller oppdag den livlige Jinli Street hvor du kan oppleve det ekte livet i Chengdu. Chengdu er en genuin overraskelse!

Fra store pandaer til store underholdningskomplekser

Det største avlsenteret for pandaer i Kina befinner seg i Chengdu. Pandaene avles i Giant Panda Reserve i Wolong nasjonale naturreservat for å sikre overlevelsen til denne truede dyrearten. Mange av Chengdus innbyggere besøker pandareservatet og de mange byparkene på fridager. Gå ikke glipp av New Century Global Centre, et gigantisk underholdningskompleks med kino, strand, butikker og en komplett kopi av en middelhavslandsby. Chengdu er ikke bare det ideelle reisemålet for en storbytur, det er også det perfekte utgangspunktet for en lengre reise i Kina. La deg overraske: Bestill en flybillett til Chengdu nå!

Tradisjonelle templer og elegante tehus

Chengdu tilbyr et stort utvalg museer i tillegg til mange taoist- og buddhistmonumenter og templer som er tusenvis av år gamle. Det mest kjente er Wuhou Memorial Temple, som befinner seg på en vakker park full av sypresstrær. Teblader er en fin suvenir fra Chengdu fordi det å drikke te er virkelig en del av den lokale kulturen her og det er mange tehus. Wukuaishi-temarkedet virker å ha alle typer te man kan tenke seg.

Flybilletter til Chengdu for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Chengdu? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Kina før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Chengdu

 

Flere grunner til å besøke Chengdu

 

yelp
Chengdu: Hotspots

Flere interessante steder
 

Chengdu: lignende reisemål