KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Båter ved Vestsjøen, Hangzhou
 

Hangzhou (nearby Shanghai) flyvning

Returflyvning fra

Oppdag byen fra tempel til tehus

Marco Polo kalte Hangzhou den mest sjarmerende byen i verden. I følge et kinesisk ordtak, er den himmel på jord. Bestill flybilletter til Hangzhou og oppdag fantastiske templer, store naturområder og skjønne teplantasjer, rett utenfor byen. Takket være sitt subtropiske klima, er været i Hangzhou alltid bra. Ta et cruise langs vannliljene i West Lake og beundre Baochu-pagoden. Rett utenfor byen finner du den gamle vannbyen Wuzhen hvor det ser ut som tiden har stått stille.

Kvalitetssilke og te

Hangzhou er hovedstaden i provinsen Zhejiang, og betraktes fortsatt å være et viktig sentrum for tehandel i Kina. Besøk det nasjonale temuseet og nipp til de mange forskjellige smakene i et helt spesielt tehus. I tillegg er Hangzhou tradisjonelt kjent som Silkebyen. Hvis du leter etter en skreddersydd dress eller kjole finner du ypperste kvalitet her. Hangzhou er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Kina. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Hangzhou nå!

Kulinariske lekkerbiskener og fredelige templer

Hangzhou har kulinariske overraskelser i massevis. Byen er kjent for lokale lekkerbiskener som tigger-kylling (fylt, innhyllet i lotusblader og bakt i leire), West Lake fisk i eddik, Dongpo-svin og reker stekt med Long Jing teblader. Også typisk for Hangzhou er de mange templene, inkludert Lingyin-tempelet, en av Kinas største buddhisttempler. Tempelet er i en rolig dal omringet av skog, og et sted for fred og avslapning.

Flybilletter til Hangzhou for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Hangzhou? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Kina før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Hangzhou (nearby Shanghai)

 

yelp
Hangzhou (nearby Shanghai): Hotspots

Flere interessante steder
 

Hangzhou (nearby Shanghai): lignende reisemål