KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Shanghai pagode om natten
 

Kinesiske templer og moderne skyskrapere

Shanghai er en moderne by med omfattende historie. Bestill flybilletter til Shanghai og oppdag de mange ansiktene til denne fascinerende metropolen. Dra fra flyplassen til byen i 430 kilometer i timen på Shanghais Maglev-tog. For makeløs utsikt over byen tar du heisen til toppen av Shanghai World Financial Centre. Det tradisjonelle Kina finner du i antikvitetsbutikkene på Dontai Road eller i Yuyuan-hagene, hvor du kan nippe til nydelig te i et autentisk tehus.

Opplev gamle Kina i moderne drakt

Shanghais arkitektur strekker seg fra ultramoderne skyskrapere til flere århundrer gamle kinesiske templer, og alt i mellom. Byens eldste bygninger finner du langs Bund og har blant annet eksempler fra den franske koloniperioden. En gåtur langs denne brede promenaden er absolutt et must. Du bør også besøke Jade Buddha-tempelet og bli med de lokale fra rundt Fuoxen-parken som tilbringer fritiden sin her. Symbolet til det moderne Shanghai er fjernsynstårnet Østens Perle med sine fargede kuler. Tårnet huser diverse attraksjoner, men naturlig nok er den viktigste av disse den fantastiske utsikten over byen den har. Shanghai er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Kina. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Shanghai nå!

Nydelig mat og uhemmet dans

Shanghai blir enda mer levende etter solnedgang. Nyt utsøkte kinesiske spesialiteter i byens mange restauranter; mindre restauranter finnes i gamlebyen. Ser du etter noe elegant? Bund-promenaden har flere restauranter med utsøkt mat. Det finner du også mange nattklubber og trendy barer på taket med fantastisk utsikt over Huangpu-elven og den strålende skylinen til Shanghai.

Flybilletter til Shanghai for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Shanghai? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Kina før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Shanghai

 

Flere grunner til å besøke Shanghai

 

yelp
Shanghai: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Pudong internasjonale lufthavn PVG
Valuta: Renminbi yuan (CNY)

Tid: GMT +8
Transport
Elektrisitet: 220 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Shanghai: lignende reisemål