Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Kinesisk byhage, Xiamen
 

Frisk natur og frodige øyer

Bestill flybilletter til Xiamen og bli kjent med en av de triveligste byene i Kina. Dagliglivet her er betraktelig mer avslappet enn i de fleste andre kinesiske byene. Kanskje skyldes det strandpromenaden og det kuperte landskapet, eller kanskje de vakre strendene, parkene og botaniske hagene. Uansett er det en avslappet by, og det synes. Likevel er det mer enn nok å gjøre her. Hva med en utflukt til Kah Kee-parken, som er full av fascinerende kinesiske tempelpagoder? Etter et besøk på Hulishan-fortet, hvor du kan lære mye om kinas militærhistorie?

Romantikk på Piano-øya

Xiamen er kjent som et av de mest romantiske reisemålene i Kina. Xiamen er en by for å hviske kjærlige ord: Mange nygifte kinesiske par drar til Sørøst-Kina på bryllupsreise. Og Xiamen er virkelig romantisk. Gulangyu-øya i nærheten, for eksempel, der det ikke finnes motorisert trafikk, men derimot vakre kystlinjer og sinnrike hager med steinbroer. Det er ideelle omgivelser for en rolig spasertur akkompagnert av pianomusikk fra gamle villaer som gir gjenklang i smale gater. Xiamen er det ideelle reisemålet for en eventyrlig bryllupsreise, og det perfekte utgangspunktet for en reise i Kina. Du bør oppleve det selv: Bestill en flybillett til Xiamen nå!

Historie i stein

Ved første øyekast virker Xiamen moderne, noen ganger til og med europeisk. Denne havnebyen har vokst betraktelig de seneste tiårene, med moderne høyhus, brede gater og vakre byparker. Selv om byen er relativt ung etter kinesisk standard – under 700 år gammel – har mye av byens arv blitt bevart. På grunn av dette kan man få en fin oversikt over byens historie. Det 1 000 år gamle Nanputuo-tempelet, for eksempel, står ved foten av Wulao-fjellet i nærheten, med åsen som bakgrunn. Dette buddhisttemplet er fortsatt i full drift: Hundrevis av munker studerer, messer og ber i det utsmykkede komplekset hver dag. Ikke nøl med å slå av en prat - de er veldig åpne og snakker gjerne med deg. Eller bli kjent med Koxinga (1624-1662), en militærleder under Ming-dynastiet, som æres som en helt i Kina. En gigantisk steinstatue av ham står på en klippe på Gulangyu-øya, og ser over havet mot Xiamen.

Flybilletter til Xiamen for en eksepsjonell storbytur

Leter du etter en billig billett til Xiamen? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Kina før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Xiamen

 

yelp
Xiamen: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Xiamen internasjonale lufthavn XMN
Valuta: Renminbi yuan (CNY)

Tid: GMT +8
Transport
Elektrisitet: 220 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Xiamen: lignende reisemål