KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Den glitrende skyline om natten, Hong Kong
 

Hong Kong flyvning

Returflyvning fra

Kontrastenes by

Oppdag en av verdens mest fantasiske bysilhuetter. Bestill din flybillett til Hong Kong, og utforsk en by full av kontraster, som kombinerer moderne skyskrapere med eldgamle templer og grønne åser med travle markeder. Gå på shopping, oppdag byens øyer og havn med båt eller nyt den spektakulære utsikten fra Victoria Peak. For en morsom opplevelse utenfor byen, besøk Disneyland som ligger i nærheten. Det er aldri et kjedelige øyeblikk i Hong Kong!

Østens Hollywood

Med sin Avenue of Stars, er Hong Kong hjem til den asiatiske versjonen av Walk of Fame. Byen er også et perfekt reisemål for shoppere, med sine utallige luksusbutikker som lett nås med metroen. Harbour City er Hong Kongs største kjøpesenter, og på Temple Street Night Market finner du røverkjøp i massevis. Hong Kong er ideell for en storbyferie eller utgangspunktet for en lengre ferie i Kina. La det overraske: bestill en flybillett til Hong Kong!

Hong Kongs asiatiske templer

Byens asiatiske templer er praktfulle. Gå på en tempelomvisning og ikke glem å besøke det taoistiske Wong Tai Sin-tempelet og Man Mo som er et tempel for både taoister og buddhister. I det sistnevnte kan du bli spådd med et bambusstykke som inneholder nummererte pinner. Den første pinnen som faller ut bestemmer fremtiden din. Det sier de i hvert fall!

Flybilletter til Hong Kong for en unik byreise

Finne en billig flybillett til Hong Kong? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Tiden vil fly av sted, med vår underholdningstilbud på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks, smakfulle middager og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i Hong-Kong før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Hong Kong

 

Flere grunner til å besøke Hong Kong

 

yelp
Hong Kong: Hotspots

Flere interessante steder
 

Hong Kong: lignende reisemål