KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Livfulle malingsfarger, Mumbai
 

Mumbai flyvning

Returflyvning fra

Stimuler sansene i denne indiske storbyen

Har du alltid latt deg sjarmere av fargene og luktene fra India? Bestill flybilletter til Mumbai og oppdag indisk mat eller gå langs den populære Marine Drive på kvelden. En av byens vakreste bygninger er Victoria Terminus togstasjon. Oppdag det historiske Coloba-distriktet og bo på luksuriøse hoteller. Og visste du at de gylne strendene i Goa også er innen rekkevidde fra Mumbai?

Porten til India - Gateway of India

Mumbai (tidligere Bombay) er en by som stimulerer sansene dine. De store markedshallene til Crawford-markedet har alt India kan tilby innen grønnsaker, frukt og krydder. Byens symbol er den fantastiske Gateway of India, mens nabolaget Kala Ghoda tilbyr en rekke butikker, kafeer og historiske attraksjoner som klokketårnet Victorian Rajabai. Mumbai er også midtpunktet til indisk filmindustri. Bestill en guidet tur bak kulissene for innsikt inn i Bollywoods verden. Mumbai er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i India. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Mumbai nå!

Slapper av i parken

Mumbai er en travel metropol og innbyggerne elsker å ta en pause fra dette ved å dra til Sanjay Ghandi National Park rett utenfor byen. Én av hovedattraksjonene er løve- og tigersafarien. Du kan også besøke Elephanta Caves på Elephanta Island (Gharapuri) 10 kilometer øst for Mumbai. Dette eksepsjonelle monumentet har hinduinnskjæringer fra det 6.-8. århundre. UNESCO har lagt dette til sin verdensarvliste med god grunn. Hvis du foretrekker å slappe av i byen, går du til Kamala Nehru-parken med sine overveldende hengende hager for en herlig gåtur eller nydelig piknik. Parken er på toppen av Malabar Hill og har fantastisk utsikt over byen.

Flybilletter til Mumbai for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Mumbai? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i India før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Mumbai

 

yelp
Mumbai: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Chhatrapati Shivaji internasjonale lufthavn Mumbai
Valuta: Indisk rupi (INR)
Tid: GMT +5 1/2
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Mumbai: lignende reisemål