KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Tradisjonell balinesisk maske i Denpasar
 

Denpasar-Bali flyvning

Returflyvning fra

Spektakulære Bali har en velkomst for alle

Lyst til slappe av på en idyllisk strand? Bestill flyvninger til Denpasar og oppdag Balis grønne rismarker, imponerende templer og små fiskerlandsbyer. Besøk surferlandsbyen Kuta, Gitgit-vannfallene eller den elegante byen Seminyak, med dens fine hoteller og ferieanlegg. Det finnes utrolige mange muligheter for å slappe av, shoppe og spise middag. Og uansett hvor du går, vil lokalbefolkningen ønske deg velkommen med åpne armer. Bali gir deg en smak av himmelen på jorden.

Nyt spennende natur

Forvent å bli overrasket av hvor vakker Balis natur er. Bestig Batur-fjellet eller den hellige vulkanen Gunung Agung, med fantastisk utsikt fra 3100 meter. Risterrassene (sawahs) er et annet praktfullt høydepunkt. Og Balis storslagne korallrev tiltrekker dykkere fra hele verden. Bali er uten tvil det ideelle reisemålet for en ferie, og det perfekte utgangspunktet for en lengre utforskning av Indonesia. Ikke utsett det: Bestill en flyvning til Denpasar nå!

Balis praktfulle templer

Hovedreligionen på Bali er hinduisme, og øyen har mange usedvanlig vakre templer. Sjekk ut magisk Pura Tanah Lot, som ligger på en klippe i havet utenfor vestkysten. Eller besøk Pura Besakih, uten tvil det største og viktigste tempelet på Bali, og en fryd for øyet.

Flyvninger til Denpasar for en unik ferie

Finne en billig flyvning til Denpasar? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du på Bali før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Denpasar-Bali

 

Flere grunner til å besøke Denpasar-Bali

 

yelp
Denpasar-Bali: Hotspots

 

Denpasar-Bali: lignende reisemål