KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Vulkanen Bromo nær Jakarta
 

Jakarta flyvning

Returflyvning fra

Opplev bylivet eller slapp av på stranda

Frister det å kombinere en byreise med natur og strandliv? Bestill flybilletter til Jakarta og føl energien i denne storbyen. Selv om hverdagslivet går unna i høyt tempo i Jakarta, har du som gjest alltid valget mellom å kaste deg uti bylivet eller slappe av på en øy utenfor kysten. Fremragende shopping og nydelig indonesisk mat står på menyen i byen. Og hvis du vil ha en dag med action, vil du elske fornøyelsesparken Ancol Dreamland og vannlandet Waterbom.

Jakartas rike historie og kultur

Er du interessert i Jakartas historie? I så fall må du ikke gå glipp av Kota-distriktet, det gamle bysentrumet, og de mange bygningene som har overlevd siden tiden med Nederlands kolonivelde. Besøk også Merdeka Square, en grønn oase omringet av Istana Merdeka (presidentpalasset), det nasjonale museet og Immanuel-kirken. Her finner du også Masjid Istiqlal, den største moskeen i Sørøst-Asia. Jakarta er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Indonesia. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Jakarta nå!

Tusener av øyer og masse natur

Hvis du foretrekker å lene deg tilbake og slappe helt av, drar du til de hvite sandstrendene og nyter det vakre landskapet rett utenfor Jakarta. Ta en båt til øygruppen Thousand Islands rett utenfor kysten av Java. Uansett hvilken øy du velger, vil du finne fred og ro samt vakker natur du kan nyte. Ta en dykkertur og oppdag flotte korallrev eller let etter forskjellige fuglearter på Bird Island. For natur som er nærmere byen, drar du til SeaWorld, en av de største akvariene i Indonesia.

Flybilletter til Jakarta for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Jakarta? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Indonesia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Jakarta

 

yelp
Jakarta: Hotspots

 

Jakarta: lignende reisemål