Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Det travle Shibuyadistriktet, Tokyo
 

Sumo og sushi i Tokyo

Føler du for å ta en dynamisk bytur full av overraskelser? Bestill flybilletter til Tokyo og oppdag en metropol som flyter over av kontraster. Her finner du templer, gamle gatelamper og andre etterlevninger etter antikkens Japan rett ved siden av moderne skyskrapere og blinkende neonreklamer. Og du vil ikke tro dine egne øyne når du besøker Shibuya-distriktet og verdens travleste veikryss! Gå på shoppingjakt etter de aller siste japanske trender i Harajuku-distriktet. Eller få fugleperspektiv over byen fra toppen av Tokyo Tower og av Tokyo Skytree. Fornøyelsesparkene Disneyland og DisneySea må du heller ikke gå glipp av.

Fiskemarkeder og tehus

Morgenfugler starter dagen med et besøk på Tsukiji fiskemarked, hvor gigantiske nylig fangede tunfisker selges tidlig om morgenen. Alle som tror at sushi bare er et kveldsmåltid vil ta svært feil. Det er vanlig at makizushi og nigirizushi serveres (over disk) klokken 7 om morgenen! Etterpå drar du til vakre Shinjuku Gyoen National Garden. Der finner du hager med diverse temaer, inkludert en tradisjonell japansk hage med et tehus. Tokyo er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Japan. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Tokyo nå!

Karaoke og annen underholdning

Butikker, restauranter, underholdning og vidunderlig utsikt – du finner alt dette på Roppongi Hills Complex, en by i byen. Shinjuku-distriktet er stedet å være for en fantastisk kveld på byen. Ta en matbit på en av de mange restaurantene eller syng for full hals på en typisk japansk karaokebar. Hvis byen blir for hektisk for deg, tar du turen til storslåtte Mount Fuji som dominerer Tokyos skyline. Dette hellige fjellet er selve symbolet på Japan.

Flybilletter til Tokyo for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Tokyo? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Japanfør du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Tokyo

 

yelp
Tokyo: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Tokyo Narita internasjonale lufthavn NRT
Valuta: Japansk yen (JPY)

Tid: GMT +9
Transport
Elektrisitet: 100 volt, 50/60 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Tokyo: lignende reisemål