KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Hyangwonjeong-paviljongen, Seoul
 

Seoul flyvning

Returflyvning fra

Oppdag de vakre palassene i Seoul

Dra til en by full av historiske palasser og moderne skyskrapere! Bestill flybilletter til Seoul og oppdag hovedstaden i Sør-Korea. Gå langs de gamle gatene og livlige gatemarkedene, og ta inn utsikten fra Seoul Tower. Shoppingen og nattelivet i det trendy distriktet Itaewon er enestående. Rett utenfor byen finner du utrolige Bukhansan nasjonalpark med fryktinngytende fjell og gamle templer. Det er det perfekte stedet for å slappe av!

Historiske distrikter og moderne kjøpesentre

Gammelt og nytt går hånd i hånd i Seoul! Hvis du liker historie og er nysgjerrig på det moderne Asia, så er Seoul en by du bare må besøke! Oppdag det betagende Gyeongbokgung-palasset og det mindre Changdeokgung-palasset. Billedskjønne Bukchong Village befinner seg mellom disse 2 palassene. Dette historiske distriktet er fullt av gamle bygninger, gallerier og restauranter. Det gigantiske kjøpesenteret COEX Mall er shoppinghimmelen, det samme er Namdaemun-markedet som er åpent 24 timer i døgnet. Seoul er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Sør-Korea. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Seoul nå!

Program for hele kvelden

Med en lengde på nesten 6 kilometer er Cheonggyecheon Stream en stillhetsoase i den travle byen Seoul. Elven går under gatenivå og har fosser som er opplyst på en romantisk måte når det er mørkt. Lysten på en matbit sent på natten? Gatene i nabolaget Samcheong-dong er fylt med utallige kafeer og spisesteder hvor du kan prøve ekte koreansk mat. Etterpå drar trendy koreanere til Apgujeong-dong-distriktet: Seouls Beverly Hills.

Flybilletter til Seoul for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Seoul? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Sør-Korea før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Seoul

 

Flere grunner til å besøke Seoul

 

yelp
Seoul: Hotspots

 
Flyplass: Seoul Incheon internasjonale lufthavn ICN
Valuta: Sørkoreansk won (KRW)
Tid: GMT +9
Transport
Elektrisitet: 220 volt, 60 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Seoul: lignende reisemål