KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Cameron Highlands nær Kuala Lumpur
 

Kuala Lumpur flyvning

Returflyvning fra

Oppdag fargene og aromaene i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en levende by i et land fullt av majestetiske jungler, teplantasjer og tropiske strender. Bestill flybilletter til Kuala Lumpur og oppdag de grønne frodige parkene og moderne arkitekturen midt i Malaysias hovedstad. Prøv nydelige lokale spesialiteter, på sentralmarkedet eller se restene av den koloniale æraen på Frihetsplassen. Eller dra fra byen og besøk frodige Langkawi. På denne paradisøya omringet av turkist hav, skinner sola nesten alltid.

Petronas Twin Towers: byens landemerke

Kuala Lumpurs skyline domineres av Petronas Twin Towers. Disse to gigantiske skyskraperne tilbyr overveldende utsikt over byen og er hjem til en stor kino, akvarium og en konserthall. Tårnene er også hjem Kuala Lumpurs innbydende kjøpesenter: Suria KLCC. Foretrekker du å slappe av i naturomgivelser? KLCC Park er rett utenfor døren. Denne livlige parken har et utendørs svømmebasseng og er et populært møtepunkt, spesielt på kveldene. Kuala Lumpur er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Malaysia. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Kuala Lumpur by nå!

Et senter i senteret

Batu Caves er et spirituelt sted som er verdt å besøke. Den største hulen er 400 meter lang og 100 meter høy. Hulene får et magisk preg takket være det vakre lyset som skinner gjennom sprekkene i steinen. Pass på å besøke Bukit Bintang, et distrikt i Kuala Lumpur som utgjør et sentrum i sentrum. Denne lange gaten er full av kjøpesentra, restauranter, barer og suvenirbutikker. Føler du for en livlig natt på byen? Det er ikke noe problem – livet fortsetter 24 timer i døgnet her.

Flybilletter til Kuala Lumpur for en unik byreise

Leter du etter en billig billett til Kuala Lumpur? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Malaysia før du vet ordet av det

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Kuala Lumpur

 

Flere grunner til å besøke Kuala Lumpur

 

yelp
Kuala Lumpur: Hotspots

 
Flyplass: Kuala Lumpur internasjonale lufthavn KUL
Valuta: Malaysisk ringit (MYR)
Tid: GMT +8
Transport
Elektrisitet: 240 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Kuala Lumpur: lignende reisemål