KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Den blå lagune på Coronøya nær Manila
 

Manila flyvning

Returflyvning fra

Dykking og dansing i Filippinene

Tusenvis av øyer med enslige strender, asurblått hav og svaiende palmetrær: velkommen til Filippinene. Bestill flybilletter til Manila og oppdag dette landet og det gjestfrie folket. Manila er den billedskjønne hovedstaden i Filippinene og har utallige attraksjoner. Opplev de dynamiske distriktene Ermita og Malate og prøv deg på det spennende utelivet. Når du har sett alt, kan du sette kursen mot en øde øy og nyte en drink i fullstendig fred og ro.

Besøk Manilas eldste distrikt

Intramuros er Manilas eldste distrikt og har mange rester etter den spanske æra, sånn som Palacio del Gobernador, katedralen og Fort Santiago. Klar for å slappe av? Gjør som hundrevis av filippinere som bruker fritiden på å danse, synge og slappe av i Rizal Park. Dette er Manilas mest attraktive park og et ekte kultursenter. Den har flotte åpne plasser, gangveier og en sommerfugl og orkidéhage. Manila er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Filippinene. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Manila nå!

Ekte sinnsro og fargerike koraller

Manilas høye aktivitetsnivå står i sterk kontrast til sinnsroen til de utallige omkringliggende øyene. En båttur fra byen tar deg til fantastiske hvite sandstrender på null komma niks. Hvis ikke kan du prøve den betagende undervannsverdenen i Filippinene. Apo Reef National Park og Tubbataha Reef er populære dykkersteder, og hundrevis av fisker i friske farger og fabelaktige korallrev er en fryd for øyet.

Flybilletter til Manila for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Manila? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Filippinene før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Manila

 

yelp
Manila: Hotspots

 
Flyplass: Ninoy Aquino internasjonale lufthavn MNL
Valuta: Peso (PHP)
Tid: GMT +8
Transport
Elektrisitet: 220 volt, 60 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Manila: lignende reisemål