Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Rikdomsfontenen, Singapore
 

Kolonibygninger og ultramoderne skyskrapere

Liker du shopping, luksus og nydelig mat? Bestill flybilletter til Singapore og bli forbløffet over de utallige attraksjonene byen har å by på. Oppdag vibrerende Chinatown og vandre langs gatene i gamle Geylang. Barn vil ha det svært moro i Universal Studios og Singapore Zoo. På kvelden vil du heller ikke kjede deg siden Singapore har et spennende og variert natteliv. Du kan for eksempel gå en tur gjennom de vakkert opplyste Gardens by the Bay.

Natur, vann og shopping

Orchard Road er stedet hvis du elsker shopping. Gå langs store kjøpesentre og beundre dyre designervesker og det aller siste innen mote. Vil du ha en pause fra storbyens travelhet? Dra på en oppdagelsesreise i den botaniske hage, en ekte oase midt i byen. Der finner du en sjø, en jungeldel med hundrevis av uvanlige planter, og en orkidéhage. Eller ta en båt på Singapore River: Du får fantastisk utsikt over byens imponerende skyline fra vannet. Singapore er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i nabolandet Malaysia. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Singapore nå!

Østlig krydder og britisk arkitektur

Det gamle kolonisenteret i Singapore står i sterk kontrast til de omkringliggende ultramoderne skyskraperne. Gå langs de gamle gatene fulle av britisk arkitektur og la deg forbløffe av det imponerende rådhuset. Det fargerike nabolaget Little India er også definitivt verdt et besøk; det vil føles som om du er i selve India. Lysten på noe godt å spise? Singapores innbyggere elsker mat. Oppdag nydelige indonesiske, thai og vietnamesiske retter i byens utallige restauranter og matboder. Mat fra gateselgere eller lokale matmarkeder, er også veldig populært. Det er så mye å velge mellom!

Flybilletter til Singapore for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Singapore? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Singapore før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Singapore

 

yelp
Singapore: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Singapore Changi lufthavn SIN
Valuta: Singaporsk dollar (SGD)

Tid: GMT +8
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Singapore: lignende reisemål