KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Det flytende markedet, Bangkok
 

Bangkok flyvning

Returflyvning fra

Den fascinerende hovedstaden sover aldri

Elsker du shopping, luksushoteller og et dynamisk natteliv? Bestill flybilletter til Bangkok og oppdag gamle templer, streif gjennom tradisjonelle markeder, eller ta en kokosdrikk i en av de tallrike barene. Besøk det kongelige palasset og smak på en thailandsk curry om natten på Suan Lum markedet. Eller legg bak deg storbyens hektiske puls og unn deg en forfriskende thai-massasje i en av de mange salongene. Livet i Bangkok er like avslappende som det er spennende.

Nyt Thailands kokekunst

Bangkoks natteliv har utallige fasetter, fra karaoke-barer til stilige klubber. Maten er også fantastisk: Usedvanlige retter serveres i Baiyoke Tower, mer tradisjonell mat nyter du i en opprinnelig thailandsk restaurant. Ikke gå glipp av de nattåpne markedene hvor du kan besøke de forskjellige spisestedene med et verdikort og prøve litt av alt. I Bangkok skyter barer opp som paddehatter på takene høyt over byen. Enn lett vind kjøler luften for gjestene som nyter en fantastisk utsikt over den thailandske hovedstaden, mens de nipper til sin cocktail. Bangkok er det perfekte reisemålet for et bybesøk eller det perfekte utgangspunktet for et lengre opphold i Thailand. La deg overraske! Bestill en flybillett til Bangkok nå!

Fra marked til kjøpesenter

Det gigantiske MBK Centre omfatter et utall små butikker. Her finner du alle slags elektroniske apparater og telefoner, men du kan også kjøpe fine klær og suvenirer. Sukhumvit Road rommer store, luksuriøse kjøpesentre som har hvert tenkelige merke på lager. Men hvis du leter etter det ekte Thailand, må du besøke de lokale markedene hvor de selger autentiske saronger og håndlagde vesker. De flytende markedene utenfor byen er helt annerledes: Du seiler selv på en båt langs andre båter som selger fersk frukt og grønnsaker.

Flybilletter til Bangkok - for en unik byferie

Leter du etter en billig billett til Bangkok? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Thailand før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Bangkok

 

Flere grunner til å besøke Bangkok

 

yelp
Bangkok: Hotspots

 

Bangkok: lignende reisemål