KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Aruba flyvning

Returflyvning fra

Hvite sandstrender og fargesprakende koraller

Hvis tanken på sol, sjø og avslapning høres ut som musikk for dine ører, bør du virkelig bestille flybilletter til Aruba. Bli med på dykking eller snorkling, og oppdag den vakre undervannsverdenen rundt øya. Nipp til en avkjølende cocktail på den hvite sandstranden eller la deg selv skjemmes bort i et luksuriøst all-inclusive resort på Palm Beach. Om kvelden kan du spise middag på stranden mens du nyter en fantastisk solnedgang. Det er umulig å ikke forelske seg i Aruba!

Dans inn i solnedgangen

Romantikk ligger alltid i luften i Aruba - øya er et populært reisemål for hvetebrødsdagene, med gode grunner. Spaser langs varme sandstrender mens solen forsvinner sakte i den lett bølgende sjøen. Senere på kvelden kan du danse i friluft til de eggende salsarytmene. For virkelige turtelduer, vil et fullmånecruise bli en herlig opplevelse. Aruba er det ideelle reisemålet for en romantisk strandferie i Karibien. Skjem deg bort, og bestill en flybillett til Aruba nå!

Slapp av på stranden eller nyt vannet

Det tar ikke lenge til du er helt avslappet på Arubas perlehvite strender. Hvis du foretrekker å være mer aktiv, har Aruba mer enn nok muligheter til å holde deg i ånde. To populære aktiviteter er dragesurfing og seiling. Eller du kan bestille en spennende ekskursjon som for eksempel dyphavsfiske, hvor du kan få en barracuda eller en tunfisk på kroken! Du kan selvfølgelig også bare foretrekke å utforske livet under vann. Du kan dykke eller snorkle nesten hvor som helst, og finne fargerike koraller, tropiske fisk og utallige skipsvrak.

Flybilletter til Aruba for en romantisk strandferie

Leter du etter en billig billett til Aruba? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Aruba før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Aruba

 

Flere grunner til å besøke Aruba

 

yelp
Aruba: Hotspots

 
Flyplass: Dronning Beatrix internasjonale lufthavn AUA
Valuta: Arubansk florin (AWG)
Tid: GMT -4
Transport
Elektrisitet: 127 volt, 60 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Aruba: lignende reisemål