KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Tropisk strand, Bonaire
 

Bonaire flyvning

Returflyvning fra

Sjarmerende øy full av fantastisk natur

Liker du kombinasjonen av sol, sjø og sand og mange aktive utedager? Bestill flybilletter til Bonaire for en ideell avslappende ferie. Øya tilbyr både fantastiske strender og imponerende natur. Kanskje du en dag får se en av de sjeldne havskilpaddene på sandstranden. Du kan beundre saltsjøene i Washington Slagbaai National Park. Eller utforske de vidunderlige mulighetene for dykking og snorkling. På slutten av dagen kan du nyte et måltid i den sjarmerende hovedstaden, Kralendijk, som er full av solrike utendørskaféer med utsikt over det karibiske hav.

Sort korall og fargerik fisk

På bilenes nummerskilt i Bonaire står det ‘Diver's Paradise’ av en god grunn: Øya har mer enn 80 dykkeplasser, fra bratte skrenter til runde svaberg og et ekte skipsvrak. Det enorme korallrevet på øya Klein Bonaire er et populært sted hvor du kan få se mange uvanlige typer tropisk fisk. Forest er en unik dykkeplass med store, sorte korallenger, og ligger like sørvest for Klein Bonaire. Bonaire er et ideelt reisemål for en avslappende ferie full av dykkemuligheter i Karibien. Men ikke stol blindt på oss: Bestill en flybillett til Bonaire nå!

Fortryllende bukter og prinsesserosa flamingoer

Bonaire er kanskje ikke stort, men plassen tilbyr et stort utvalg severdigheter og aktiviteter. Du kan la blikket nyte røffe fjell, fortryllende bukter og spektakulære geysirer i Washington Slagbaai National Park. Fra Brandaris, det høyeste fjellet på Bonaire, får du en flott utsikt over øya - på en klar dag kan du se helt til Curaçao i horisonten. En annen unik severdighet er flamingoflokkene: Bonaire er en av kun fire plasser i verden hvor flamingoene bygger reir og formerer seg.

Flybilletter til Bonaire for en avslappende ferie på stranden

Leter du etter en billig billett til Bonaire? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Bonaire før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Bonaire

 

Flere grunner til å besøke Bonaire

 

yelp
Bonaire: Hotspots

 

Bonaire: lignende reisemål