Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Tropisk strand, Bonaire
 

Praktisk informasjon om Bonaire

Slik kommer man seg rundt i byen

Det tar kun noen få timer å kjøre rundt Bonaire. Vanligvis må man praie en drosje for å komme til stranden fra Kralendijk. Det er enkelt å finne en drosje, og det er faste priser til de ulike stedene. Sjåførene skal vise frem prislisten på forespørsel. Det finnes også et uformelt minibussystem og en rekke turbusser som kjører rundt øya fra Kralendijk. Scooter og moped er også et godt alternativ som kan leies flere steder. Deler av byen er lett tilgjengelig til fots, og mange synes dette er den enkleste veien å bevege seg rundt på. Flere lokale og internasjonale leiebilfirmaer har kontorer i Kralendijk. Besøkende fra USA, Canada og Europa kan leie bil med gyldig førerkort fra hjemlandet. Andre må fremvise internasjonalt førerkort.

Tid

Lokal tid er GMT -4.

Elektrisitet

Nettstrømmen er på 127 volt, 50 Hz. Enkelte elektriske apparater kan ha behov for transformator.

Valuta

Amerikansk dollar (USD) er den offisielle myntenheten. Det finnes minibanker, og de vanlige kredittkortene godtas de fleste steder.

Kommunikasjon

Landskoden for Bonaire er +599. Et GSM-mobilnettverk dekker øya, og internasjonal nettveksling (roaming) er mulig gjennom enkelte mobilleverandører. Det finnes også mange internettkafeer.

Nødnummer

911 (politi); 912 (ambulanse)

Reisedokumenter og helse

Alt om reisedokumenter

Alt om helse og KLMs helsetjenester

Offentlige høytidsdager

Klima

Flamingo internasjonale lufthavn

www.flamingoairport.com

Slik kommer man seg til byen

Det finnes ikke kollektivbusser til Bonaire, men de fleste hotellene tilbyr skyttelbuss på forespørsel.

Bilutleie

Bilutleiefirmaer på lufthavnen omfatter AB Car Rental, Budget og Hertz.

Drosjer på flyplassen

Det er drosjeholdeplass på flyplassen. Det kan være tillegg for ekstrapassasjerer, offentlige helligdager, ventetid eller turer mellom midnatt og kl. 06.00.

Fasiliteter

Fasilitetene på lufthavnen omfatter minibanker, restauranter, suvenir- og alkoholbutikker, offentlige telefoner, røykeområde og VIP-lounge. Godt tilrettelagt for handikappede.

Parkering

Parkering er gratis de første fem minuttene. Deretter koster det USD 1 per time. Prisen for en dag er USD 12 for korttidsparkering og USD 6 for langtidsparkering.

Internett

Det er gratis internett i avgangshallen.