KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
The blue waters of Curacao
 

Curaçao flyvning

Returflyvning fra

Oppdag den avslappede atmosfæren på øya Curaçao

Lyst på sol, hav, sand og romantikk? Bestill flybilletter til Curaçao for en uforglemmelig ferie og oppdag denne avslappede øya i det karibiske havet. Møt vennlig lokalbefolkning, dykk blant mange hundre farverike fisk og spis middag på stranden mens solen går ned. De vakre husene i Willemstads fargerike historiske gater er et perfekt område for å gjøre dine innkjøp. Curaçao er et sted å forelske seg i!

Perlehvite strender og hoppende delfiner

Curaçaos kyst er paradisisk: Hvit sand, svaiende palmer og asurblått vann – hva mer kan du ønske deg? En av de mest populære aktivitetene her er å svømme sammen med delfinene. Delfinene vil dra deg gjennom vannet hvis du holder fast på finnene til disse vennlige dyrene, og du kan ha bilder tatt av denne uforglemmelige opplevelsen. Gå heller ikke glipp av undervannsverdenen: Den er nesten like fargerik som livet på selve øya. Det finnes massevis av muligheter for dykking, og du kan svømme ut med snorkel på praktisk talt hver strand. Curaçao er en ideell destinasjon for en deilig strandferie eller en romantisk bryllupsreise. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Curaçao nå!

Det karibiske havets Amsterdam

Willemstad, øyas hovedstad, kalles ofte det karibiske Amsterdam. Byen skylder sitt kjælenavn til de fargerike husene ved kanalene som minner svært om den hollandske hovedbyen. I tillegg til den avslappede atmosfæren har Willemstad utmerket mat å by på i en rekke restauranter. Hvis du vil vite mer om Curaçaos koloniale fortid, må du bare besøke museet Kura Hulanda.

Flybilletter til Curaçao for en lykkelig ferie på stranden

Leter du etter en billig billett til Curaçao? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Karibien før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Curaçao

 

Flere grunner til å besøke Curaçao

 

yelp
Curaçao: Hotspots

 
Flyplass: Curaçao internasjonale lufthavn CUR
Valuta: Nederlandsk gylden (ANG)
Tid: GMT -4
Transport
Elektrisitet: 127 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Curaçao: lignende reisemål