KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Tropisk strand, Cancun
 

Cancun flyvning

Returflyvning fra

Hoppende delfiner og historiske pyramider

Noen steder på jorden later til å ha alt, og Cancún er ett av dem. Bestill flybilletter til Cancún med KLM og besøk mayaruiner og La Isla Shopping Village. Cruise til Isla Mujeres, en øy som virker å være opprinnelsen til konseptet avslapning. Uvanlige dyr og tropiske planter finnes i hopetall i regnskogen rundt Cancún. Og med så mye å gjøre, må du ikke glemme at de vakre strendene til Cancún også er perfekte for en avslappende ferie.

Kombinér kultur, natur og strand

Cancún beundres av mange på grunn av måten den kombinerer luksuriøse helpensjons hoteller midt på stranden med interessant historie og omgivelser som tar pusten fra enhver. Svøm med delfiner eller lei en scooter på den nærliggende øya Cozumel, som betraktes som én av de fem beste stedene i verden for dykking og snorkling. Når du kommer tilbake til Cancún om kvelden, kan du nyte deilig meksikansk mat på en av de mange restaurantene. Cancún er ikke bare det ideelle reisemålet for en avslappende ferie, det er også det perfekte utgangspunktet for en rundreise i Mexico. La deg overraske: Bestill en flybillett til Cancún nå!

Reis tilbake til tiden for den mayanske sivilisasjon

Cancún er en del av det såkalte Riviera Maya-distriktet. Dette er et område som går langs Karibien og er hjem til en rekke rester av den mayanske sivilisasjon. Et besøk til pyramidene Chichen Itza er obligatorisk hvis du er i Cancún. Etterpå kan du dra på tur langs kysten og stoppe i den idylliske byen Playa del Carmen. Gå på shopping i den hyggelige hovedgaten Fifth Avenue eller nyt lokale spesialiteter. Det turkise blå havet i det nærliggende Tulum vil gi deg energi etter at du har besøkt den gamle festningen.

Flybilletter til Cancún for en unik byferie

Leter du etter en billig billett til Cancún? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Mexico før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Cancun

 

yelp
Cancun: Hotspots

Flere interessante steder
 

Cancun: lignende reisemål