KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Teotihuacán, Mexico by
 

Mexico by flyvning

Returflyvning fra

Nyt tacoer og tequila

Vil du finne ut mer om den fascinerende historien til Mexico? Bestill flybilletter til Mexico by og oppdag aztekernes hjemsted! Besøk den trollbindende Palacio de Bellas Artes og den nærliggende Alameda Park, og la deg forbause av Mexico bys Katedral på Zócalo-plassen. Prøv typiske meksikanske retter og prøv nasjonaldrikken tequila – bare produsert i Mexico!

Oppdag hjertet av byen

Det bankende hjertet til Mexico by er Zócalo. Et stort meksikansk flagg flagrer midt på denne store plassen, som huser diverse severdigheter og attraksjoner som nasjonalpalasset. Gå en tur i Bosque de Chapultepec: byens største park, full av terrasser, stier, innsjøer og matboder. Ahuehuete-sypressene er et unikt syn. Noen av disse trærne er 600 år gamle og ble plantet av aztekerne. Midt i parken, på toppen av en ås, står Castillo de Chapultepec: et slott som nå fungerer som historisk museum. Mexico by er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Mexico. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Mexico by nå!

Dans til live musikk

De flere hundre år gamle pyramidene i Teotihuacán, rett utenfor byen, er en av de største attraksjonene i Mexicos hovedstad. Gå langs De dødes aveny og beundre solens og månens pyramider. Når du kommer tilbake til byen, kler du deg for en underholdende kveld og prøver en del av Mexico bys livlige natteliv. Føler du for en enchilada eller cocktail mens du hører på live musikk? Det er vanskelig å velge mellom de utallige restaurantene, barene og nattklubbene!

Flybilletter til Mexico by for en unik byreise

Leter du etter en billig billett til Mexico by? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Mexico før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Mexico by

 

yelp
Mexico by: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Mexico by internasjonale lufthavn MEX
Valuta: Meksikansk peso (MXN)
Tid: GMT -6 (GMT -5, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 110–120 volt, 60 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Mexico by: lignende reisemål