KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Fargerike hus, Saint Martin
 

Saint Martin flyvning

Returflyvning fra

Oppdag St. Martins eksotiske overraskelser

Grønne åser, vakre bukter og en forbløffende undervannsverden gjør St. Martin til et drømmereisemål. Bestill flybilletter til St. Martin og oppdag den livlige hovedstaden Philipsburg, besøk Simartin Museum og utnytt til fulle alle vannsportene du kan gjøre på øya. Du vil føle det som at du har forlatt den bebodde verden fullstendig på øyas strender, som er hvite som snø. Det er en god grunn til at St. Martin er kjent som det tropiske paradis på jord.

Fra undervannsverdenen til Fort William

Det bankende hjertet til St. Martin er Philipsburg. Gå langs de smale gatene og rundt på de atmosfæriske torgene, og la deg forbløffe av den fargerike karibiske arkitekturen. Stopp på en av de mange kafeene og restaurantene i byen for lokale spesialiteter eller en forfriskende drink. Sørg for at du besøker de 2 historiske fortene som pryder øya: Fort Amsterdam og Fort William. Den andre av de to har fenomenal utsikt over byen og havet. St. Martin er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Karibia. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til St. Martin nå!

Yndlingsreisemål for vannsportens venner

Havet er en del av hverdagslivet på St. Martin. Du kan seile, svømme eller utforske den betagende undervannsverdenen, enten ved å snorkle eller dykke. Om kvelden kan du besøke St. Martins underholdningssenter, Maho Village. Der har du store kasinoer, butikker, barer, restauranter og nattklubber. Kimsha Beach kunne ikke vært mer annerledes og er kjent for konsertene og festene som avholdes der. St. Martin kombinerer avslappende karibisk levestil med en kosmopolitisk atmosfære.

Flybilletter til St. Martin for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til St. Martin? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være på St. Martin før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Saint Martin

 

yelp
Saint Martin: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Prinsesse Juliana internasjonale lufthavn SXM
Valuta: Nederlandsk antillansk gylden (ANG) eller euro (EUR).
Tid: GMT -4
Transport
Elektrisitet: 110/220 volt, 50/60 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Saint Martin: lignende reisemål