Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Wiener Staatsoper, Wien
 

Nyt musikk, Sachertorte og Wiener melange

Ønsker du en bytur full av historie og kultur? Bestill flybilletter til Wien og gå langs gater fulle av personlighet, over monumentale plasser, og beundre palassene Schönbrunn og Belvedère. Wien er også hjemmet til Den spanske rideskole, hvor du kan besøke og se en ballett utført av disse berømte hvite hestene! Lær byen å kjenne per vogn, smak på et nydelig stykke Sachertorte (tradisjonell sjokoladekake) og tilbring kvelden på en forestilling i verdensklasse på den nasjonale opera. Romantikk er overalt i Wien!

Hjembyen til Mozart og Strauss

Wien mangler ikke historiske severdigheter og attraksjoner. Store komponister som Mozart og Strauss skrev sine verdensberømte musikkstykker i denne byen full av praktfull barokkarkitektur. Se St. Peterskirken, i sin helhet bygd i barokkstil, og utforsk gatene til det gamle bysenteret, som er fullt av innbydende barer og restauranter. Wiens fornøyelsespark, Prater, er et fantastisk sted for å gå en tur eller ta en tur på det gigantiske pariserhjulet. Wien er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Østerrike. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Wien nå!

Smak på livet i Wien

Livsstilen i Wien baserer seg mye på tradisjon, luksus og god mat. Prøv en ekte Wienerschnitzel og skyll ned med ett glass eller to med utsøkt vin. Hotel Sacher er det beste stedet å prøve Wiens Sachertorte. Denne utsøkte nytelsen er tilgjengelig i hele Wien, men bare Hotel Sacher lager kaken etter den originale oppskriften. Hvis du ikke kan få nok av denne sjokoladefristelsen og er klar for litt avslapning, tilbyr hotellet også andre sjokoladelekkerbiskener. Hvordan høres et sjokoladeduftende dampbad, avgiftingspeeling eller en ansiktsmaske av mørk sjokolade ut for deg?

Flybilletter til Wien for en unik bytur

Leter du etter en billig billett til Wien? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Østerrike før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Wien

 

yelp
Wien: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Wien internasjonale lufthavn VIE
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Wien: lignende reisemål