Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Grand Place, Brussel
 

Luksus og moro i den belgiske hovedstad

Oppdag de mange attraksjonene i Belgias hovedstand! Bestill flybilletter til Brussel og utforsk sjokoladebyen og den beryktede statuen av Manneken Pis. Gå langs Grand-Place-plassen, omringet av historiske bygninger, og besøk Atomium, byens symbol. Brussel er virkelig fantastisk, et inntrykk som de mange byparkene fulle av statuer og fontener bidrar til. Nytelse er det viktigste her!

Gastronomi med stor "G"

Brussel er Belgias gastronomiske hovedstad i tillegg til den offisielle hovedstaden. Nyt en deilig belgisk vaffel eller prøv en av de mange belgiske ølsortene på en utendørskafé i det hyggelige Sablon-området. Det belgiske kjøkken har mye innflytelse fra det franske, og dette har ført til at man kan finne et stort utvalg fine restauranter i Brussel. Gå til Rue des Bouchers og nyt god mat i en hyggelig bistro: Du finner de berømte moules frites på menyen omtrent overalt. Brussel er det ideelle reisemålet for en aktiv byferie eller det perfekte utgangspunktet for en ferie i Belgia. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Brussel nå!

Kongelig shopping

Du kan gjøre mye bra shopping på mange steder i Brussel. De vakre Galeries Royales Saint-Hubert har et utvalg av fine butikker og restauranter. Den lengste shoppinggaten i Brussel, Rue Neuve er et annet bra sted. Og hvis du liker gamle skatter, kan du ta turen til Rue Blaes og dennes mange antikke butikker, ned til loppemarkedet på Place du Jeu de Balle. Du vil finne en annen type kultur på Parc du Cinquantenaire, et landemerke av en park som har tre imponerende museer liggende langs de vakre grønne omgivelsene.

Flybilletter til Brussel for en variert byferie

Leter du etter en billig billett til Brussel? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Belgia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Brussel

 

yelp
Brussel: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Brüssel internasjonale lufthavn BRU
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Brussel: lignende reisemål