Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Kultur og historie på hvert gatehjørne

Leter du etter et inspirerende reisemål for en byferie? Bestill flybilletter til Zagreb og opplev hovedstaden i Kroatia. Se den århundregamle katedralen i Zagreb, ta en tur i kabelbane og nyt en drink i en patio ved blomstertorget. Om kvelden kan du ny nyte en deilig middag i en av byens mange fabelaktige restauranter.

Sjarmerende gater og livlige markeder

De sjarmerende gatene i Gornji Grad er et perfekt startpunkt for en sightseeingtur i Zagreb. Gamlebyen er full av vakre historiske bygninger, koselige kafeer og en rekke interessante museer. Her finner du også Zagrebs største marked, Dolac-markedet. Bønder fra landsbyene omkring kommer hit for å selge hjemmelaget ost, hjemmedyrkede grønnsaker og ferske egg. Dette er også et fint og billig sted å spise lunsj. Overrask deg selv og bestill en flybillett til Zagreb nå!

Vakker natur og livlige nattklubber

Zagreb er omgitt av vakker natur. Medvednica naturpark er et populært friluftsområde året rundt. Om sommeren samles folk her for å nyte livet utendørs, og om vinteren blir parken en vakker skidestinasjon. For mer natur kan du besøke innsjøen Jarun, og tilbringe dagene med å ro, seile, gå på skøyter eller ta fotturer. Det er mange restauranter og klubber langs innsjøen, der du kan danse natten lang. Zagreb er kjent for et pulserende natteliv. For en kulturkveld kan du bestille billetter til en forestilling i det vakre Kroatiske nasjonalteatret. Etterpå kan du ta en cocktail i en av de mange barene langs Tkalčićeva-gaten eller pĺ Preradovića-plassen.

Flybilletter til Zagreb for en unik byferie

Leter du etter en billig billett til Zagreb? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Kroatia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Zagreb

 

yelp
Zagreb: Hotspots

Flere interessante steder
 

Zagreb: lignende reisemål