KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Frederiksborg hage, København
 

København flyvning

Returflyvning fra

Den perfekte blandingen av design og historie

Oppdag byen med den lille havfrue. Bestill din flybillett til København, og se hvordan gammelt og nytt går hånd i hånd. Sett tennene i mat fra det danske kjøkken, besøk designerbutikker og utforsk århundrer gamle slott. Det er mye å se i tilbakelente København. Alt ligger så nært at du lett kan sykle til det hyggelige og fargerike Nyhavn-området, få deg et nytt antrekk på Strøget (Europas lengste handlegate) eller bare ha det moro i Tivoli.

København - en verden full av skatter

Sentrum av byen er full av designerbutikker, og storslagne monumentale bygninger ligger bare et steinkast unna. Rosenborg Slott var en gang den kongelige residensen, og er hjem til noen av Danmarks største kulturskatter. Ikke glem å besøke slottets kjeller, hvor du finner de danske kronjuvelene. En annen perle er Amalienborg, som nå er vinterslottet til den danske kongefamilien. Alt dette gjør København til det perfekte reisemål for en storbytur, og som starten på en lengre ferie i Danmark. Forvent å bli overrasket: bestill en flybillett til København nå!

En by for enhver smak

Ny nordisk mat (det nordeuropeiske svaret på slowfood) er på vei opp. Høydepunktet i denne byen er Noma, nummer 1 på listen over ‘Verdens 50 beste restauranter’ de 3 siste årene. Hvis Noma er fullbooket, er det massevis av andre steder du kan nyte det danske kjøkken. Fra tradisjonelle smørrebrød til røykt ål; i København finner du alt.

Flybilletter til København for en unik byferie

Finne en billig flybillett til København? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Tiden vil fly av sted, med vår underholdningstilbud på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks, smakfulle middager og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i Danmark før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i København

 

Flere grunner til å besøke København

 

yelp
København: Hotspots

 

København: lignende reisemål