Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Sjøutsikt utenfor Helsinki
 

Fra dampende badstuer til kult design

Helsinki er byen for midtsommerfeiring, forfriskende badstuer og uendelig med vakker natur. Bestill flybilletter til Helsinki og besøk den steinhuggede Temppeliaukio kirke og halvøya Katajanokka med sine karakteristiske jugendstil-bygninger. Nesten alle severdighetene er innen gangavstand, perfekt for utforskning til fots eller på leid sykkel. Og hvis du vil slappe av enda mer, kan en ferje eller sjøtaxi til en av de mange øyene utenfor kysten organiseres.

Vakre kirker og banebrytende design

Den snøhvite katedralen som tårner over Helsinki kan sees langveisfra. Kirken befinner seg på den livlige senatsplassen og er en hovedattraksjonene i byen. Ikke glem å besøke designdistriktet og oppdag gater fulle av gallerier, museer, antikvitetsbutikker og moteutsalg, som alle befinner seg i nærheten av designmuseet. Museet har en samling med 75 000 designgjenstander du kan beundre ¬– fra grafisk design til mote, alle retninger er representert her. Helsinki er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Finland. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Helsinki nå!

Finske spesialiteter og livlige barer

Helsinki har ikke bare et rykte innen design. Den finske hovedstaden har også masse å by på når det gjelder gastronomi. Nyt internasjonale spesialiteter i tillegg til tradisjonell finsk mat, eller ta en drink på en av de mange kafeene og barene i byen. Foretrekker du en kveld med dans? Ekte festløver setter kursen til distriktene Punavuori og Töölö, hvor flere nattklubber ligger.

Flybilletter til Helsinki for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Helsinki? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Finland før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Helsinki

 

yelp
Helsinki: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Helsinki-Vantaa internasjonale lufthavn HEL
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +2 (GMT +3, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Helsinki: lignende reisemål