Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Vandre gjennom veitene og alleene i Lyon

Å gå rundt i Lyon er som å ta en reise tilbake i tid. Bestill flybilletter til Lyon og oppdag de trange aleene, hemmelige inngangene og skjulte gårdsplassene i denne franske byen. Cathédrale de Saint-Jean er et av byens vakreste religiøse bygg og du kan nye de mest originale forestillingene i Théâtre des Célestins. En populær attraksjon utenfor byen er fornøyelsesparken Walibi Rhône-Alpes: Her får du garantert adrenalinrush.

Oppdag gastronomihovedstaden

Distriktet med den mest spennende atmosfæren i byen er utvilsomt Vieux Lyon (gamle Lyon). Du kan tilbringe timer med å gå rundt i det autentiske bakgatene og "traboules" (smale tildekte gater). Butikker, moteforretninger, barer og restauranter finner du overalt. Hvis du elsker god mat, finner du de beste (regionale) rettene og de beste vinene i Lyon. Eller la øynene vandre rundt Les Halles de Lyon - Paul Bocuse, et enormt overdekket marked fylt med ferske ingredienser og delikatesser i alle varianter. Byens omdømme som gastronomihovedstad har vart i flere århundrer. Med alt fra tradisjonelle bistroer til restauranter av Michelin-standard å velge mellom, er omdømmet velfortjent. Lyon er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Frankrike. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Lyon nå!

En by mellom 2 elver

Lyon er omringet av elvene Rhône og Saône. Elvebredden til disse elvene har blitt forvandlet til fantastiske steder med mye å se og gjøre. I Parc des Berges du Rhône, kan du gå, sykle og nyte freden og roen midt i bysenteret. Leter du etter en fin suvenir? Les Puces du Canal er det største antikkmarkedet i regionen. Det er 400 boder, så det er umulig å ikke finne noe.

Flybilletter til Lyon for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Lyon? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Frankrike før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Lyon

 

yelp
Lyon: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Saint Exupéry internasjonale lufthavn LYS
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Lyon: lignende reisemål