Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Lystbåthavn, Marseille
 

En uslipt fransk diamant

Kunne du tenkt deg å lære Frankrike å kjenne på en helt ny måte? Bestill flybilletter til Marseille og vandre gjennom de billedskjønne gatene i den gamle havna, beundre Notre-Dame de la Garde og ta en tur til Château d’If. Marseille har en unik sjarm: elegant men jordnær, historisk men også moderne. Om sommeren er Marseilles strender et flott sted for å slippe unna byens travelhet. Og det er også masse å gjøre lenger på land i Marseille: De velluktende lavendelengene og sjarmerende landsbyene i Provence er bare et steinkast unna.

Historiske gater og skinnende nye museer

Marseille er en by med lang historie. Den gamle havna er omtrent 2 600 år gammel og var i mange århundrer byens økonomiske sentrum. I dag er det fortsatt distriktet med mest atmosfære, hvor du kan vandre lykkelig rundt eller sette deg ned på en terrasse. Men glem ikke å utforske de smale gatene til det historiske Le Panier-distriktet. De som elsker moderne arkitektur får også behovene tilfredsstilt: Museene CeReM og MuCEM har gitt Marseille en ny profil. De gir deg muligheten til å bli kjent med livet langs Middelhavet med alle sine sider. Marseille er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Frankrike. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Marseille nå!

Marseilles spesialitet

Marseilles bouillabaisse er utvilsomt verdens mest berømte fiskesuppe og er uoppløselig koblet til denne havnebyen. Denne deilige røde suppen med det vanskelige navnet utgjør en ekte tradisjon. Du kan smake denne delikatessen i nesten alle restauranter, men den beste finnes i den gamle havna. Sipp på et godt glass vin mens du spiser hjertelig!

Flybilletter til Marseille for en fascinerende storbytur

Leter du etter en billig billett til Marseille? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Frankrike før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Marseille

 

yelp
Marseille: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Marseille Provence lufthavn MRS
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Marseille: lignende reisemål