Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

 

Oppdag mangfoldet til Nantes

Oppdag fødestedet til den verdensberømte forfatteren Jules Verne. Bestill flybilletter til Nantes og oppdag denne fascinerende havnebyen vest i Frankrike. Besøk Saint-Pierre-katedralen fra det 15. århundre, det flytende sjøfartsmuseet Le Maillé Brézé og planetariet. De unike mekaniske kreasjonene i Machines de l’Île Museum er også fascinerende. Gastronomer vil elske bysentrum, som har mange hyggelige kafeer, restauranter og terrasser.

Utmerket vin og storartet shopping

Nantes befinner seg i Loire-dalen og er det perfekte reisemål for vinelskere. For en tur utenfor byen, følger du vinruten som tar deg forbi storslagne slott og vakkert landskap. På denne måten kan du prøve en rekke nydelige viner. Nantes er også et fantastisk sted for shoppere. Det beste stedet å dra er Passage Pommeraye, en neoklassisk shoppingpromenade med et bredt utvalg butikker som har vært med i mange filmer. Nantes er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Frankrike. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Nantes nå!

Museer og slott du må se

Attraksjoner du ikke kan gå glipp av er Château des ducs de Bretagne i Nantes' bysentrum. Slottet var en gang det administrative sentrum i Bretagne, slottet daterer seg tilbake til det 13. århundre og huser nå Nantes historiske museum. Hvis du foretrekker moderne kunst, drar du til Musée des Beaux Arts de Nantes for utrolige verker av mestere som Monet, Picasso og Chagall. Anbefales sterkt!

Flybilletter til Nantes for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Nantes? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Frankrike før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Nantes

 

Nantes: lignende reisemål