Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Fargerik havn i Nice
 

Sjarmerende by ved azurblå hav

Føler du for en strandferie med et hint av glamour? Bestill flybilletter til Nice og gå langs Promenade des Anglais, dekorert med palmetrær eller ta en dukkert i Middelhavet. Dette er den franske riviera på sitt beste. Kunst- og kulturelskere kan besøke Matisse-museet eller den imponerende russiske katedralen. Som middag kan du tilbringe kvelden på en av de mange sjarmerende restaurantene, og nyt fransk mat. Selvfølgelig med noen nydelige viner!

Fortreffelig champagne og unike butikker

I tillegg til det azurblå havet og vaiende palmer, kan Nice takke de koselige gatene i det gamle bysenteret for sin sjarmerende atmosfære. Oppdag billedskjønne vinbutikker, hyggelige kroer og unike suvenirbutikker, eller gå til mer moderne butikker i fotgjengerområdet Rue de France. Trenger du en pause? I Hotel Negresco kan du hvile øynene på den utsøkte kunstutstillingen mens du nipper på et glass fortreffelig champagne. Med sitt rosa tak er hotellet et landemerke i Nice og betraktes som et av de beste hotellene i verden. Nice er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Frankrike. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Nice nå!

Funklende vann og lavendelmarkeder

Tårnende over Nice finner du Château de Nice. Gå opp slottsbakken eller ta Petit Train for fenomenal utsikt over funklende Baie des Anges og selve byen. Vi anbefaler også å utforske de typiske provençalske markedene i og rundt byen. De tilbyr en rekke lokale produkter blant de nydelige duftene av lavendel, oliven og såpe.

Flybilletter til Nice for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Nice? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Frankrike før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Nice

 

yelp
Nice: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Nice Cote dAzur lufthavn NCE
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Nice: lignende reisemål