KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Notre Dame de Paris
 

Nyt kultur i Paris

Er du i humør til kultur, romantikk og fantastisk mat? Bestill flybilletter til Paris og spasér langs Seinens bredder, under Eiffeltårnet og over Champs-Élysées. Paris er et eneste stort kulturelt høydepunkt, og en av de få byene i verden som er like vakker hele året. Uansett vær, er lysets, kjærlighetens og motens by alltid fortryllende.

Vi håper det smaker!

Ingen andre steder i verden kan tilby en så atmosfærisk frokost som Paris. Start dagen med en smakfull croissant eller baguette, og husk å la det være igjen plass til en av Paris' berømte tartiner eller crêpes. Middag i denne franske metropolen er også en opplevelse: Nyt gourmetkvelder på topprestauranter eller hugg innpå i små, koselige bistroer. Paris er det ideelle reisemålet for en kulturbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Frankrike. Sulten? Bestill en flybillett til Paris nå!

En by å beundre

Kronet av den staselige Sacré-Coeur, troner Montmartre majestetisk over byen, og gir deg de beste utsiktsplassene. Herfra kan du få med deg den unike atmosfæren i gatene i bohemdistriktet Montmartre. Museumsentusiaster kjeder seg aldri i Paris: Du kan lett tilbringe dagesvis ved å gå i historiske og moderne museer som Louvre eller Centre Pompidou. Dersom du fremdeles har tid, ta en tur gjennom hagene i Versailles eller vakre Bois de Boulogne. Ikke glem å dra til Disneyland Paris!

Flybilletter til Paris for en unik byferie

Leter du etter en billig billett til Paris? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Frankrike før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Paris

 

Flere grunner til å besøke Paris

 

yelp
Paris: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Paris Charles de Gaulle internasjonale lufthavn CDG
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Paris: lignende reisemål