Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Pont Neuf, Toulouse
 

Nyt imponerende Toulouse

Den livlige studentbyen Toulouse sør i Frankrike er fylt med historisk storhet. Bestill flybilletter til Toulouse og oppdag denne spennende byen ved foten av Pyreneene. Besøk Hôtel de Ville på Place du Capitole, den romerske basilika Saint-Sernin, og gå langs den fantastiske Canal du Midi. Temaparken om romferd, Cité de l'Espace, er også verdt et besøk. Lær hvordan du flyr en rakett på dagen og nyt det franske kjøkken i en av de mange restaurantene om kvelden. Du vil elske den avslappende atmosfæren i Toulouse!

Oppdag 'den rosa byen' Toulouse

Toulouse er også kjent som 'den rosa byen' på grunn av sin rosa og brune mursteinsarkitektur. Besøk jakobinerkirken og -klosteret, og se graven til Thomas Aquinas. Hvis du liker lunefulle markeder, drar du til Place du Capitole på onsdager. Eller gå på shoppingjakt etter et stilig antrekk på det moderne franske stormagasinet Galleries Lafayette. Ved dags ende kan du slappe av på en av de mange terrassene og nyte et glass vin fra Languedoc-regionen. Toulouse er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Frankrike. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Toulouse nå!

Fra pilgrimsturer til den romerske arena

Toulouse er på pilgrimsruten til Santiago de Compostela og har et historisk sentrum med mange attraksjoner og monumenter. Gå gjennom de botaniske hagene eller nyt kunstverkene i Augustins Museum. Saint-Étienne-katedralen fra det 13. århundre er også et spesielt syn. For å sikre at alt synker inn, kan du ta en velfortjent pause på de brede gangstiene langs elven Garonne.

Flybilletter til Toulouse for en unik bytur

Leter du etter en billig billett til Toulouse? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Frankrike før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Toulouse

 

yelp
Toulouse: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Toulouse Blagnac internasjonale lufthavn TLS
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Toulouse: lignende reisemål