Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Pont Neuf, Toulouse
 

Praktisk informasjon om Toulouse

Tid

GMT +1 (GMT +2 fra siste søndag i mars til siste søndag i oktober).

Elektrisitet

Nettstrømmen er på 230 volt, 50 Hz. Europeisk støpsel med to stifter er standard.

Valuta

Den offisielle myntenheten i Frankrike er euro (EUR). Valuta kan veksles i banker, vekslingskontorer og enkelte store hoteller, men du vil få bedre kurs i minibanker. Vanlige kredittkort godtas de fleste steder, spesielt i viktige turistområder. Utenlandsk valuta godtas ikke.

Kommunikasjon

Landskoden for Frankrike er +33. De fleste offentlige telefonkiosker tar telefonkort, som kan kjøpes i aviskiosker. De fleste hoteller tar gebyr for telefonsamtaler, og disse kan være svært høye. Den billigste måten å ringe til andre land er ofte å bruke telefonkort i en offentlig telefonkiosk eller på et postkontor. De lokale mobiltelefonoperatørene bruker GSM-nettverk, og har avtaler om nettveksling (roaming) med de fleste internasjonale mobiltelefonselskaper. Det finnes internettkafeer i de fleste små- og storbyer i hele Frankrike.

Nødnummer

Nødnummer: 112.

Reisedokumenter og helse

Alt om reisedokumenter

Alt om helse og KLMs helsetjenester

Offentlige høytidsdager

Klima

Toulouse Blagnac internasjonale lufthavn

www.toulouse.aeroport.fr

Slik kommer man seg til byen

Det kjører busser til Toulouse hvert 20. minutt med avgang utenfor ankomsthallen.

Bilutleie

Alle større bilutleiefirmaer er representert på lufthavnen.

Drosjer på flyplassen

Det venter drosjer utenfor terminalbygningen.

Fasiliteter

Det finnes flere barer, butikker og restauranter på lufthavnen. Andre fasiliteter omfatter banker, vekslingskontorer, internettilgang, reisebyråer og forretningssenter. Det finnes gode fasiliteter for funksjonshemmede personer. Passasjerer med spesielle behov bør helst kontakte flyselskapet på forhånd.

Parkering

Toulouse Blagnac internasjonale lufthavn kan tilby seks parkeringsplasser. Minimum de første 15 minuttene er gratis. Deretter må man betale fra ca. € 3,50 for den første timen til ca. € 17,40 per dag, avhengig av avstand til terminalen.

Internett

Gratis trådløst Internett i hele terminalen.