KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Brandenburger Tor, Berlin
 

Berlin flyvning

Returflyvning fra

Oppdag Tysklands største og mest distingverte by

Liker du moderne kunst, god mat og et yrende natteliv? Bestill flybilletter til Berlin og la deg omslutte av denne vibrerende tyske byen. Finn inspirasjon i galleridistriktet Mitte og gå på shopping på staselige Kurfürstendamm. I Berlin er du alltid omgitt av historie: Besøk Brandenburger Tor, Riksdagen og restene av Berlinmuren. En deilig måte å avslutte dagen på, er i en av de mange moderne klubbene og barene spredd over hele byen – Berlin lever både om dagen og natten!

Moderne kunst på alle gatehjørner

Berlins tette bånd til kunsten vises tydelig ved det store antallet kunstnere og utallige muséer og gallerier i byen. Du finner de store navnene i Hamburger Bahnhof samtidskunstmuseum. Dersom du foretrekker å oppdage nye talenter, er området rundt Auguststraße det bankende hjertet i galleridistriktet Mitte. Nyere historie er heller aldri langt unna i Berlin. Du kan føle fortiden på plasser som Checkpoint Charlie og Potsdamer Platz, som begge er interessante og imponerende. Berlin er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Tyskland. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Berlin nå!

I Berlin er nettene lange

Berlins natteliv er like unikt og variert som kunstarenaen. Du kan virkelig finne alt her: Fra trendy lounge- og cocktailbarer til klubber som holder åpent flere dager på rad. Har du lyst til å danse i en gammel fabrikk? Det finnes dusinvis, men den folk stiller seg i lange køer for, er Berghain. Søndag morgen kan du starte mykt med en deilig brunch i Prenzlauer Berg-distriktet.

Flybilletter til Berlin for en unik byferie

Leter du etter en billig billett til Berlin? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Tyskland før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Berlin

 

Flere grunner til å besøke Berlin

 

yelp
Berlin: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Berlin-Tegel lufthavn TXL
Valuta: Euro (EUR)
Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Berlin: lignende reisemål