KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Römer-torget, Frankfurt am Main
 

Frankfurt am Main flyvning

Returflyvning fra

Mainhattan", Tysklands femte største by

Som finanssentrum i Tyskland, kalles Frankfurt am Main også "Mainhattan". Bestill flybilletter til Frankfurt og ta en båttur gjennom middelalderbyen for å oppdage den fascinerende arkitekturen, eller besøk Frankfurt Zoo. Hvis du liker shopping vil du elske Zeil, en fotgjengersone med topp motekjeder og sjarmerende klesforretninger. Når solen går ned kan du gå opp trinnene til Frankfurt katedral eller ta heisen til taket til Main-tårnet for en forbløffende utsikt.

Hus i bindingsverk og romantiske gater

I det gamle bysentrum i Frankfurt (Altstadt) huser Römerberg-plassen rådhuset, Alte Nikolaikirche og mange hus i bindingsverk. I det sjarmerende Sachsenhausen-distriktet kan du smake på den beste Apfelwein: en sider som produseres i Frankfurt-området. Frankfurt er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Tyskland. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Frankfurt nå!

Forbundet av 19 broer

Elven Main er en viktig arterie for Frankfurt og deler byen i to. De to halvdelene forbindes med intet mindre enn 19 broer, som sikrer optimal mobilitet i byen. Langs elvebreddene finner du fine museer som Städel Museum og det tyske filmmuseum. Dette er også et flott sted for å gå en tur, det samme gjelder Palmengarten – en stor botanisk hage fylt med eksotiske planter.

Flybilletter til Frankfurt for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Frankfurt? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Tyskland før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Frankfurt am Main

 

yelp
Frankfurt am Main: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Frankfurt lufthavn FRA
Valuta: Euro (EUR)
Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Frankfurt am Main: lignende reisemål